ÉLETMÓDI

Íme, 2017 hajtrendje: Elképesztő szexi árnyalatok

Megmutatjuk, mi számít idén a legnagyobb divatnak. Gyönyörû színek és csodás tónusok várnak rád!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Néhány klasszikus - és néhány nagyon is szokatlan árnyalat: a 2017-es színtrendben biztosan megtalálod a hozzád leginkább passzolót. Ezek lesznek az idei év legmenőbb hajszínei.

Újra hódít a szőke, méghozzá a napszítta, világos, egészen természetesnek ható árnyalat. Különösen hosszú, dús és hullámos hajjal mutat igazán dögösen.

A tavalyi szivárvány- és neonszínek mellett továbbra is merész trendek folytatják a sort, csak most a pasztell verzió. Bármilyen furcsának is hat elsőre, ez a vattacukorra emlékeztető halványrózsaszín nagy sláger lesz most.

Ahogyan már korábban is írtuk: az eperszőke lesz az egyik legnagyobb ász az idén. Merészen nőies, dögös és nagyon izgalmas.

Barnából ebben az évben a szinte feketébe hajló, délies temperamentumot idéző tónus lesz a nyerő. Ha sötét hajra vágysz, változz egy igazi latin vadmacskává.

A vörös hajszín sosem kopik ki a divatból. A kérdés csak az, hogy éppen mikor melyik árnyalat számít igazán trendinek. Ebben az évben két változata számít nagyon aktuálisnak. Az egyik a középsötét, erős, határozottan ragyogó:

a másik pedig már az egészen merész és extrém verzió, mely egyenesen a lilába hajlik.

Továbbra is izgalmasak maradnak a színes csíkok. Tavaly a szivárvány szinte minden tónusa játszott a tincseken. Ezúttal letisztultabb és visszafogottabb lesz a melír játéka. Karakteres és vagány nők a fehérbe hajló alapszínt dobják majd fel néhány nagyon sötét csíkkal.

A kevésbé szigorú, de kontrasztokra vágyó kísérletezők pedig természetes, középbarna hajszínüket dobják majd fel néhány égszínkék tinccsel.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?