ÉLETMÓDI

Ilyen nincs: egy nő lyukat vágott a maszkjára, hogy könnyebben lélegezzen!

A koronavírus-járvány okozta válsághelyzet sokakból kihozza a meggondolatlan énjét, de amit ez a nő produkált, az felelőtlen, ostoba és végtelenül röhejes is egyben.
címkék:

Egy amerikai bolti eladónak szó szerint elakadt a lélegzete, amikor egy vásárló úgy ment oda fizetni hozzá, hogy az arcát eltakaró maszk közepén egy méretes lyuk tátongott!

Joe Samaan épp a délutáni műszakjában dolgozott vasárnap egy külvárosi benzinkúton a Kentucky államban található Lexingtonban, amikor egy autós megállt tankolni, majd egy olyan maszkot húzott az arcára, aminek a közepére egy hatalma lyukat vágott korábban. A fiatal kasszás srác már az üzletből kiszúrta, hogy a sofőr maszkjának lényegében hiányzik a fele, ezért a telefonjával titkos felvételt készített róla, amikor bement hozzá fizetni.

A videó legelején Joe kíváncsian megkérdezi a maszkot viselő hölgytől, hogy mégis honnan szerezte be a lyukas orvosi segédeszköz. Bár középkorú nőn először az látszik, hogy támadásként értékeli a váratlan kérdést, pár tizedmásodperccel később mégis kedélyesen adott választ.

„Nos, amióta maszkot kell viselni én mindig hordom, csak az a gond, hogy sokkal nehezebben lélegzem benne. A lyukon keresztül – amit rávágtam – azonban sokkal könnyebbel lélegzem” – mondta a nő, aki ezután elköszönt, kisétált a boltból és tovább hajtott a benzinkútról.

A lyukas – tehát a rendeltetésszerű feladatát ellátni képtelen – maszkot viselő nő videója pár óra leforgása alatt vírusként terjed szét a nagy közösségi oldalakon. A legtöbb hozzászóló egyszerűen csak a megdöbbenésének adott hangot a látatokkal kapcsolatban, de voltak olyanok is, akik szerint a természetes kiválasztódásnak lesz tulajdonítható, ha ne adj' isten a hölggyel is végezne a koronavírus.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?