OTTHONKA

Így ünnepeld idén otthon a szilvesztert, hogy hangulatos legyen

Idén nem aktuális a „hová mentek szilveszterkor?” kérdés. A legtöbben otthon maradunk, nem lesznek nagy bulik, látványos rendezvények. De akkor mégis, hogyan ünnepeljünk?
címkék:

Sok embernek már eleve az is kérdés, hogy van-e egyáltalán mit ünnepelni, hiszen a 2020 sokaknak nem volt könnyű. Persze van, aki épp annak örül, hogy vége ennek az évnek. Akárhogyan is gondolkodsz róla, most aligha tudod nagy társasággal zárni a 2020-at. De akkor mit lehet egyáltalán csinálni, hogy ne fulladjon unalomba a szilveszter? Mutatunk pár tippet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szilveszter 02

Fotó: Pixabay.com

Kapcsolódj online!

Hívd fel azokat a számodra fontos embereket, akik most szintén otthonuk falai közé kényszerültek. Éreztesd velük, hogy szereted őket, akkor is, ha most nem bulizhattok együtt. A kapcsolatok most, ebben a távolságtartó időszakban még fontosabbak, mint valaha!

Főzd meg a kedvenc ételedet!

Ha a hagyományos szilveszteri fogásokra vágysz, készítsd el ezeket – vagy épp kísérletezz valami teljesen újjal! Az internet tele van változatos receptekkel, csak választanod kell. És most az egyszer a kalóriák miatt se legyen lelkiismeret-furdalásod!

Idézd fel, miért vagy hálás!

Akármennyire is nehéz volt az év, mindenkivel történtek jó dolgok. Ha találsz ilyesmit, amikor végigtekintesz a 2020-as éven, légy érte őszintén hálás. És fogalmazd meg azt is, hogy mit tervezel a következő egy-két hónapban, még akkor is, ha a világ most éppen tervezhetetlen.

Szilveszter 01

Fotó: Pixabay.com

Keress egy jó filmet!

Nézd a tévéműsort, válassz az internetről vagy tegyél be egy DVD-t. A lényeg, hogy jól szórakozz!

Találd meg, mi az, ami kikapcsol!

Idén nincs kötelező szilveszteri program. Ha egy forró fürdőre vágysz a legjobban, rendben van. Ha inkább otthonra is kiöltöznél, az is teljesen rendben van. Ha a kedvenc zenéddel és hangulatvilágítással teremtenél kellemes légkört, az is megfelel. De akkor se szégyelld magad, ha inkább este tízkor aludni mennél!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?