ÉLETMÓDI

Így szeretné utoljára boldoggá tenni haldokló kisfiát ez az anyuka

A ritka és fájdalmas betegségben szenvedő fiú feladta a küzdelmet, kétségbeesett anyja ezért ismeretlen emberek segítségét kéri.

Egy rendkívül ritka, az úgynevezett epidermolysis bullosa bőrbetegség keseríti meg a 13 éves Rhys életét. A pillangóbetegségnek is becézett kórság miatt a fiú elviselhetetlen fájdalmak között éli mindennapjait, testét ugyanis hólyagok és sebek borítják a születésétől kezdve.

A kis Rhys szeptember végén töltené be a 14-et, azonban a fiú édesanyja, Tanya Williams aggódik, hogy elsőszülött gyermeke nem éli meg születésnapját. Az anya azt érzi, hogy fia belefáradt a betegsége elleni állandó küzdelembe, és már csak arra vár, hogy meghalhasson.

„Elege lett abból, hogy minden egyes nap fájdalomban kell élnie. Tudom, hogy fel szeretné adni, nem akar többet küzdeni. Mégis mit tehetek egy ilyen helyzetben anyaként? Nagyon vidám gyerek általában, de mostanában valami megváltozott. Szerintem már nem sokáig képes harcolni a betegségével. Nem akarom, hogy az én picim tovább szenvedjen, de azt sem szeretném ha felszállna a mennyországba. Arra vágyom, hogy boldog legyen és érezné, hogy törődnek vele az emberek.”

- fogalmazott fia állapotáról a kétségbeesett anya a Mirror brit bulvárlap internetes kiadásának.

A kilátástalan helyzetbe került Rhys édesanyja azt találta ki, hogy az interneten kér segítséget. Williams a közösségi oldalán tett közzé egy felhívást, amiben arra kér ismeretleneket, hogy küldjenek üdvözlőlapokat a kisfia születésnapjára. Az anya célja, hogy a képeslapokra írt születésnapi jókívánságokból lássa fia, hogy sok embert érdekel a sorsa.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?