ÉLETMÓDI

Így simogasd a nőt, és te leszel a legjobb szerető!

Felejthetetlen élményt nyújtasz, ha ezt kipróbálod...
címkék:
  • Szerző: THE_D

Melyik férfi ne vágyna arra, hogy a fellegekbe repítse partnerét? A szex sokszorosan élvezetesebb akkor, ha mindkét fél élvezi, arról már nem is beszélve, hogy egy kielégült nő újra és újra akarja majd folytatni azt, ami korábban már gyönyört okozott neki. Így aztán a minőség mellett a mennyiség is garantált... Megmutatjuk, hogyan használd ujjaid ahhoz, hogy örökre a kezedhez akarjon simulni a nő!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

instagram

Lágy és gyengéd

Az együttlét elején, a ráhangolódás szakaszában a nőt akkor tudod leginkább felizgatni, ha óvatosan, lágyan, gyengéden érsz hozzá. Finoman cirógasd őt ujjbegyeddel, érzékien érintsd meg tenyereddel, várd meg, amíg már eleped néhány erősebb mozdulatért. Érdemes ezt a lágyságot bevetned akkor is, amikor már tüzesebbre váltott a hangulat: ha beékelsz olyan perceket, melyek során szenvedélyes ritmusból érzékeny simogatásra váltasz, akkor tízszeres erővel éli majd meg a határozottabb mozdulatokat párod.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rachel ?+ (@photopoesiando) által megosztott bejegyzés,

Körkörös

A test szinte minden területén beválik, ha körkörös mozdulatokkal kényezteted partnered. Különösen igaz ez a legerősebb erogén zónákra: a csiklóra és a mellbimbóra. Járd körül mindkettő tövét, írj le apró köröket ujjaiddal, mozdulataid pedig fokozatosan legyenek egyre hevesebbek és gyorsabbak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Open.Mindness (@open.mindness) által megosztott bejegyzés,

Masszírozó

Amikor már jól érzékelhetően beindult a nő, akkor nem lőhetsz mellé a masszírozó mozdulatokkal. A csiklónál, a mellbimbónál, de még a fenéknél és a mellnél is garantált a siker. Minden nő más és más intenzitással és erővel igényli ezt, ezért akkor jársz a legjobban, ha figyeled a reakciókat, és ennek megfelelően válnak ujjaid egyre szorosabbá...

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?