ÉLETMÓDI

Így haverkodott össze Berlusconi és Jánoska Budapesten, a VII. kerületben

A diplomáciainak éppenséggel nem nevezhető, ámde gyümölcsöző találkozó Budapest egy kevésbé frekventált utcájában, a belvároshoz közel zajlott.
  • Szerző:

Mielőtt belebonyolódnánk a világpolitikába, gyorsan tisztázzuk, hogy ez a Berlusconi nem az, akire a legtöbben gondolnak. Egyrészt nem olasz, hanem nagyon is magyar, ráadásul nem két lába van, hanem négy, ugyanis vizsla kutyáról van szó. És ez azért lényeges különbség…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Izabella Berlusconi nagyon is magyarnak született (Fotó: Neverland)

Titokzatos helyszín: Dohány utca!

Az viszont biztos, hogy ez a Berlusconi – mondjuk, csak Berluskának, ahogy a legtöbben becézik – valóban találkozott Jánossal, a már említett hetedik kerületi helyszínen, a Dohány utcában. Mégpedig éppen a Neverland szabadulószobában. Találkozásuk mindenképpen örömtelinek mondható, tekintve, hogy a szigorú nevű Berlusconi valójában kutyahölgy, másik nevével Izabellaként is fut, Jánoska pedig majdnem rendes magyar úr, szürke pumikeverék – a szükséges kellékekkel.

Államközi szerződés nélkül is teljes az összhang. Berlusconi és Jánoska mindenben egyetértenek. (Fotó: Neverland)

Insta-sztár lett a magyar vizsla

Mivel Berluska gazdája a hely tulajdonosa, így az eb rengeteg időt tölt a szabadulószobában. Hogy ne unatkozzon naphosszat, beállt a sorba ő is, afféle marketinges kutyaként teljesít szolgálatot a népszerű helyen. A vendégek szinte még be sem teszik a lábukat, ő egyből heves farokcsóválásba kezd, hogy üdvözölje az újonnan érkezőket, nem csoda, hogy mindenki imádja őt. Olyannyira, hogy Berluskának még saját Instagram-oldala is van!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berlu (@berlu_neverland) által megosztott bejegyzés,

Megérdemelt jutalomfalat

De hogy is kell elképzelni szolgálat közben Izabella Berlusconit? Noha az eb még egészen apró volt, amikor betette a mancsát a Neverlandbe, azóta kikupálódott.

Fotó: Neverland

Marketingesként fő tevékenysége, hogy Instagram-oldala segítségével népszerűsítse a Neverlandet. Ezt kiegészítendő Izabella Berlusconi a játékosokat rajongja körbe a szabadulószobák izgalmai után – izgágáskodik, simogatásért kunyerál, csóválja a farkát, szimatol és esdeklőn néz vizslaszemeivel – cserébe pedig szívesen fogad minden juti-falatot…

 

Hová keveredtünk?

Fotó: Neverland

A Neverland izgalmas szabadulószobákkal várja a rémületes kalandokra áhítozókat. Ki lehet próbálni a Rácsok mögött, a Zárt osztály, a Máguspróba, a Vadnyugat vagy éppen Űrhajó tematikájú szobákat. Szerencsére nemcsak rettegni, de vacsorázni is lehet itt. A hely lelke viszont mindenképpen Berluska – a kutyus még a séfet is megihlette. Az étlapon szereplő egyik ételt ugyanis így hívják: „Berlusconi kedvence”.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?