ÉLETMÓDI

Fantasztikus húsvéti filmek, ezeket imádni fogja az egész család!

Idén húsvétkor biztonságosabb otthon tölteni az ünnepet. Íme, néhány szuper családi film, ami feldobja a napotokat.

Ezek a húsvéti filmek megszínesítik az otthon töltött családi pillanatokat, összegyűjtöttünk néhányat, ne hagyj ki egy jó családi mozizást az ünnepek alatt!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Jégkorszak – Húsvéti küldetés

Te is imádod a Jégkorszak-filmeket? Akkor húsvétkor ezt a részt nem hagyhatod ki a gyerekekkel!

Történet:

Ethel, a madármama egy kis időre rábízza Sid-re a tojásai őrzését. Mindez pedig annyira jól sikerül, hogy Sid rövidesen újabb és újabb megbízást kap, majd belendül számára a tojáskeltető biznisz. Ám rosszakarókból mindig akad, így amikor a húsvéti tojásoknak sorra lába kél, Clint, Manny és Diego azonnal a barátjuk segítségére sietnek...

2. Kellemes húsvéti ünnepeket ( 1984 )

Igazi húsvéti film, tinédzserekkel szuper közös szórakozás.

Történet:

Stephane Margelle (Jean-Paul Belmondo) iparmágnás a Riviérán él szép feleségével, Sophie-val. Casanova-életmódot folytat: nincs nő, aki ellen tudna állni a sármos férfinak. Minden rendben is megy addig a napig, amíg feleségét ki nem viszi a repülőtérre és a búcsúzás után bele nem botlik egy 18 éves lányba. ( Sophie Marceau )

3. A kutya, aki megmentette a húsvétot ( 2014 )

Imádnivaló film a gyerekekkel.

Története:

Bannisterék házi kedvence, Zeusz békésen tölti mindennapjait egy kutyapanzióban, miközben a család vakációzni készül. A konkurens kutyapanzió veszélyt jelent számára és barátai számára, így kénytelen a sorsát saját kezébe venni.

4. János evangéliuma ( 2003 )

Megható, családi mozi.

Történet:

A filmfeldolgozás hitelesen követi végig a Biblia szavait, cselekményeit. A látványos filmkockák, az izgalmas kalandok minden korosztály számára feledhetetlen élményt nyújtanak.

5. Hopp ( 2011 )

Nagyon kedves családi mozi, ha a gyerekekkel szeretnél együtt filmet nézni.

Történet:

Nagy feladat vár Husira, a Húsvéti Nyuszi kamaszfiára. Ő fogja ugyanis átvenni az apja örökségét, neki kell majd irányítania a húsvéti csokigyárat.

6. Bűbáj (2007 )

 

Nagyon kedves mese ,a gyerekek is imádni fogják!

Történet:

Giselle hercegnő Andalgócia boldog, rajzolt világában éldegél, ahol varázslatos teremtmények csintalankodnak szabadon és zenei betétek meg-megszakítanak minden találkozást. Giselle-t eljegyezi a sármos és vitéz, ám kissé bugyuta Edward herceg, de most sorsa váratlan fordulatot vesz. Edward a trónját féltő mostohaanyja, a gonosz Narissa királynő átlöki egy kapun, látszólag végzetébe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?