ÉLETMÓDI

Horrorrá vált a gyönyörű nő arca: megdöbbentő, hogy miért

Elképesztő, mi történt a fiatal, csinos nővel. Kis híján belehalt.
  • Szerző: Ripost

Elkeserítő és rémes eredménye lett egy nő kalandjának. Rachale Knappier egy 29 éves, csinos, angol nő, aki arra vágyott, hogy kissé vonzóbb legyen. Azt javasolták neki, hogy vastagíttassa, töltesse fel ajkait, mert az remekül fog állni neki. Nem tervezett ilyesmit, de végül hallgatott az ötletre, és belevágott. Nem túl különleges eljárás ez, naponta milliókon végeznek ilyen beavatkozást világszerte. Õ viszont nagyon ráfaragott.

A szakember, akihez elment, megnyugtatónak és hozzáértőnek tűnt, persze meg is ígérte, hogy a legnagyobb körültekintéssel végzi majd a biztonságosnak számító műveletet. Ehhez képest amikor tükörbe nézett a lány, gyakorlatilag sokkot kapott.

Hogy mi történt pontosan? Máris folytatjuk, és jönnek a fotók is! LAPOZZ!


Rachel hazament a beavatkozás után, minden úgy tűnt, hogy rendben van vele, írja a Dailymail. Éjszaka viszont felébredt álmából, mert valami nagyon furcsát tapasztalt. Azonnal kórházba rohant, amikor meglátta, mitől érezte rosszul magát: ajkai ugyanis a normál méret négyszeresére duzzadtak, úgy nézett ki, mint valami bizarr szörny. Nevetni viszont esze ágában sem volt a torz tükörképén, mint kiderült, ajkait, sőt akár életét is veszthette volna, ha nem kerül időben megfelelő orvosi kezekbe.

Mint kiderült, a probléma az volt, hogy szervezete allergiás reakciót produkált, pedig ez elkerülhető lett volna allergiateszttel.

A másik jelentős gond pedig nem más volt, mint hogy rossz helyre fecskendezte a kozmetikus az anyagot, így az a véráramba került. Nem csoda, hogy kis híján tragédiát okozott. És nem csoda, hogy hasonló beavatkozásokat érdemes valódi szakemberekkel, orvosokkal elvégeztetni, ha már az ember rászánja magát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?