ÉLETMÓDI

Hideglelést kapott a sokktól az apuka: szellemet videózott csecsemője mellett!

Szinte lefagyott a férfi, amikor meglátta, mit rögzített a kamera.
  • Szerző: Ripost

A 31 éves Stephen Armtsrong olyasmit vett észre a babafigyelő kamera felvételén, amitől teljesen megdöbbent. Azt mondja, hátborzongató élmény volt, és megváltozott a véleménye a paranormális jelenségekkel kapcsolatban, pedig korábban hitetlenkedve ált a témához.

"Egyszerűen megdermedtem, mikor megláttam. Szó szerint nem tudtam megmozdulni" - meséli az esetről a férfi. Korábban már volt néhány furcsaság, melyet tapasztalt, de egyik sem volt ennyire átütő. De meglepte az is, amikor például néhány héttel korábban a gyereke kiságyában egy olyan babát talált, mely korábban szerinte biztosan nem volt ott, sőt korábban soha életében nem is látta.

A kamerát természetesen nem ezért tette a szobába. Csak átlagos, megszokott babafigyelő monitorról van szó, amire néha ránéznek a szülők, hogy minden rendben van-e a kicsivel. Csakhogy ezúttal mást látott a család, mint ami hétköznapi lenne.

Az esetről videó is készült. LAPOZZ!


A felvételen látszik, ahogy a kislány ágya mellett meg-megmozdul egy fehér, fényes valami. A paranormális kutató véleménye szerint ez nem ritka, csak legtöbbször nem vesszük észre.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?