EZO

Ez a három csillagjegy nem mindig mond igazat, légy velük nagyon óvatos

Sokan nem kertelnek, és ha úgy adódik, azonnal szemedbe mondanak mindent. De vannak, akik inkább kerülő utakat választanak és szinte sose mondják el a teljes igazságot.

Vajon jó ötlet mindig ragaszkodni a nyers igazsághoz? A hazugság persze semmiképp nem helyes dolog, de van, amikor szükség van egy kis kegyes füllentésre. Ez a három csillagjegy pedig tökélyre fejlesztette ennek művészetét. Lássuk, mely jegyek szülöttei szeretik kiszínezni a valóságot! Nem árt kétszer is átgondolni, hogy mennyit hiszel el nekik!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hazugság 01

Az Ikrek jegyű emberek bármit elhitetnek veled
Fotó: Pixabay.com

Ikrek: a kegyes hazugság mestere

Az Ikrek jegyűek kettős személyiségük miatt tökéletes színészek. A bonyolult hazugság és a nem minden részletében kibontott igazság között lavíroznak, de a kifinomult, kegyes hazugságoknak is a mesterei. Ráadásul képesek a kitalációikat úgy tálalni, hogy azok tökéletesen hihetőnek tűnjenek. Ha ezt a képességüket jószándékból, kegyes hazugság formájában gyakorolják, akkor nem ártanak vele – vagy legalábbis nem szándékosan. Ha viszont nincs jóindulat a hazugságaikban, akkor érdemes nagyon vigyázni velük. Egészen addig, amíg kártyavárként nem omlik össze az általuk felépített, képzeletbeli világ. Ilyenkor csúnyán oda tud nekik csapni a valóság.

Mérleg: szereti kiszínezni a valóságot

A Mérleg jegyűek bájosak, képesek bárkit elbűvölni, és ilyenkor nem fukarkodnak a valóság kiszínezésével. Ha akarnak valamit, úgy csűrik-csavarják a tényeket, hogy az az ő érdekeiket szolgálja. Már csak egy kedves mosoly kell, és máris az ujjuk köré csavarták a partnerüket, aki készséggel megtesz mindent, amit kérnek. De akkor is épp ilyen kreatívak, ha nem kiszínezni, hanem épp elrejteni szeretnék a tényeket. Ha nem akarnak válaszolni a kérdésedre, akkor egyszer csak azon veszed észre magad, hogy már régen egészen másról beszéltek, és nem tudtad meg, amit ő nem szeretne neked elárulni.

hazugság 02

A Mérleg jegyűek előszeretettel színezik ki kissé a valóságot
Fotó: Pixabay.com

Halak: az empátia a fegyvere

A Halak jegyűeket érzelmes, empatikus embereknek tartják. Ebben sok igazság van, és ha nem akarnak igazat mondani, ebben is épp a híres empátiájukra hagyatkoznak. Nehéz átlátni rajtuk, mert pontosan tudják, kivel meddig mehetnek el, és kinek mit kell mondaniuk ahhoz, hogy soha ne derüljön ki a hazugság. Ráadásul nem szeretnek kellemetlen dolgokkal szembesülni, így hajlamosak az emlékeiket is kissé kiszínezni. Ne csodálkozz, ha a Halak jegyű ismerősöd egészen máshogy emlékszik egy közös élményre, mint te!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?