ÉLETMÓDI

Hány éves vagy valójában - ebből az izgalmas tesztből kiderül

Vajon mennyi idős vagy a lelked mélyén? Nézd meg, mit árul el rólad a teszt.
  • Szerző: Ripost

Egy igazán különleges játékra invitálunk. Ha velünk tartasz és kitöltöd a tesztünket, akkor megtudhatod, lelked mélyén hány éves vagy valójában.

Készen állsz a kalandra? Akkor kezdjünk is bele!

1. Ha kikapcsolódni indulnál, melyik helyszínt választanád?

2. Válaszd ki, az alábbi színcsoportok közül melyik tetszik neked a legjobban!

Mutatjuk tovább a kérdéseket! LAPOZZ!


3. Melyik étel az, ami igazán kívánatos számodra?

4. Melyik állt vonz igazán?

5. Ha nem várt bevételed lenne, akkor mit kezdenél vele? Szórakozásra költenéd, ajándékot vásárolnál belőle, befektetnéd vagy inkább félretennéd?

Mutatjuk a megfejtést, most kiderül, mennyi idős a lelked! LAPOZZ!


Mindegyik válaszod után meghatározott számú pontot kapsz. Mutatjuk, melyik kérdésnél melyik válasz hány pontot ért!

1. kérdés:

1) 1 pont

2) 3 pont

3) 2 pont

4) 4 pont

2. kérdés:

1) 3 pont

2) 4 pont

3) 1 pont

4) 2 pont

3. kérdés:

1) 2 pont

2) 4 pont

3) 3 pont

4) 1 pont

4. kérdés:

1) 1 pont

2) 3 pont

3) 2 pont

5. kérdés:

1) 1 pont

2) 2 pont

3) 3 pont

4) 4 pont

Nézd meg, mennyi pontot gyűjtöttél össze összesen, és olvasd el, mit árul el ez rólad! LAPOZZ!


5-10 pont

Lelked és személyiséged üde, friss, akár egy huszonévesé. Tele vagy lendülettel, kíváncsisággal, mindent szeretnél kipróbálni és minden kalandban benne vagy. Vibráló és életigenlő ember vagy, függetlenül attól, milyen szám szerepel a személyi igazolványodban. Jellemző rád a szertelenség, a végletesség és alkalmanként a meggondolatlanság vagy naivitás is, de nagy érték, hogy szeretsz és tudsz is nevetni, játszani és tanulni.

11-15 pont

Már tisztában vagy azzal, hogy mik a felnőtt lét kötelességei és elvárásai, de még nem szeretnél mindenáron belépni a sorba. Feszegeted a határokat, igyekszel egyensúlyozni a felhőtlen fiatalság és az megfontolt viselkedés között. Nagyjából a harmincas éveiben jár a lelked, összetett egyéniséged sok izgalmas meglepetést takar.

Mutatjuk tovább is! LAPOZZ!


16-20 pont

Jól tudod, hogy mit akarsz. Céljaid tiszták előtted, feladataidat jól átlátod. Ismered önmagad és azt is, hogy mit hogyan érdemes kivitelezned. Nyitott vagy az újdonságokra, de átgondolod és megfontolod a változtatást, az új lépéseket. Fontosak számodra az elveid, az elért eredményeid és a harmónia is. Egy negyvenes-ötvenes ember higgadtságával és fejlődni vágyásával tekintesz az életre és a jövőre.

21-25 pont

Nem kergetsz álmokat és ábrándokat. Legfontosabb számodra a nyugalom, a biztonság, a béke és a szeretteid. Lelked mélyén ötvenes éveid végén már túljársz, ez azonban nem jelenti azt, hogy lemondtál volna bármiről is. Nagyon is élvezed mindazt, amiben értéket látsz. Tökéletesen tisztában vagy viszont azzal, hogy mik a prioritások az életedben, és hogy mit tekintesz valódi feladataidnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?