ÉLETMÓDI

Gyerekkorunk kedvenc reklámjai eszelősen vicesek!

Emlékszel még arra a szlogenre, hogy "ronda és finom"? És rémlik még a Postabank? Felidézzük neked.

A régi reklámok egy része meglepő, de mai szemmel nézve is kifejezetten jó. Kinek a gyerekkorát, kinek a kamaszkorát idézik a most összegyűjtött  remekművek. Te emlékszel valamelyikre?

1. Vodafone

A Vodafone ezzel a reklámmal robbant be Magyarországra. És a zene, a klip is annyira jól sikerült, hogy szinte vártuk a reklámblokkok alatt, mikor következik majd végre.

2. Crepto

A Crepto reklámjában nem nagyon fecsérelték a szót, és kérdéses, hogy a papírt így használni mennyire higiénikus. De ne kekeckedjünk: ez a reklám mindenkiben nyomott hagyott, és ez a lényeg.

3. "Apa, kezdőőőődiiik"

Ki ne emlékezne a kissrácra, aki a kanapén vergődik, és az apját szólítgatja? Éveken át megmaradt ez a szlogen a hétköznapi szlengben is.

4. "A négy egy meg egy meg egy és még egy"

A Postabank reklámjai szinte kivétel nélkül elképesztőre sikerültek. Íme, az egyik, amelyik talán a leginkább fülbemászó volt. Már csak azért is, mert itt zenével is támadtak.

5. Pepsi Sziget

A Sziget Fesztiválnak ma már a neve sem tartalmazza azt, hogy "Pepsi". A reklámjai sem annyira ütősek, mint a régiek voltak, cserébe viszont nemzetközi szinten is a legelismertebbek közé tartozik. Nem állítjuk, hogy a reklám miatt jártunk ki rá, elvégre a koncertek is ütősek voltak, de hogy nagyon kreatív és eredeti volt a beharangozás, az fix.

6. Chokito

Sajnos ma már nem lehet kapni, pedig tényleg mennyei volt. Ronda és finom. És a reklámjait is szerettük, nem csak a csokit.

7. Dobó Kata debütál

Dobó Kata legalább egy évtizedre az a lány maradt mindenki fejében, aki az ajtóban állva kér még egy Pepsit. És minden bizonnyal hoztak is neki.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?