ÉLETMÓDI

Furcsa napokat hoz az időjárás, mikor tér vissza a napsütés?

Marad az erős szél, de esni továbbra sem fog. Hamarosan megszűnik a hidegfronti hatás és a hétvégén felmelegedés kezdődik.
címkék:
  • Szerző:

Csütörtök: A sokfelé erős északnyugati szél hatására tovább csökken a felhőzet, sok napsütés számíthatunk. Eső nem alakul ki. Reggel 7, délután 17°C körül alakul a hőmérséklet. Lassan megszűnik a hidegfronti hatás. – írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Fotó: Pixabay

Péntek: A többórás napsütést napközben gomoly-és fátyolfelhők zavarják, de csapadék ezekből nem fordul elő. Mérsékelt marad a délnyugatira forduló szél. 20 fok köré melegszik a levegő.

Hétvége: Szombaton és vasárnap is gyakran erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan zápor is kialakul. Tovább erősödik a nappali felmelegedés: vasárnap már 23-28°C körüli nyárias melegre van kilátás. A délnyugati szél főleg vasárnap élénkül meg.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Hétfő: Délutántól egyre magasabbra törnek a gomolyfelhők, és estétől eső, zápor, zivatar is lehet. Napközben a délnyugati, estétől az északnyugati szél fokozódhat viharossá. északnyugaton 20, délkeleten 27°C körüli értékeket mérhetünk.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?