ÉLETMÓDI

FitDance-re perdül Budapest!

Több száz ember egy helyen a fitness és a tánc örömének él. Mozgással és életérzéssel teli nap, varázslatos helyen, sok újdonsággal, az egész családnak.

Azt eddig is tudtuk, ha buli van, akkor irány a Liget Club. De április 15-én, szombaton a neves szórakozóhely ad otthont az első Nemzetközi FitDance Day Budapestnek.

A hagyományteremtő jelleggel induló rendezvény a világ minden pontjáról hívott neves zumbaoktatókat, hogy a résztvevők a forró latin ritmust több „akcentusban” is kipróbálhassák.

A nap házigazdája DJ Dominique.

„Egy nap, ami nemcsak a mozgás szerelmeseinek szól, hanem a családnak, barátoknak is, akik csak kívülről szeretnék élvezni az eseményt, kellemes környezetben. Óriás kivetítő, bárpult. Egy hely a koccintásra, beszélgetésre, pihenésre.”

Akár pörgő latin ritmusokra, vagy egy kicsit lassabb, „raggás” vonalon is megmozgathatjuk a testünket. A már ismert Zumba mellett kipróbálhatjuk a szexi Salsationt, a Reggaetont, a Salsa Jazz-t. És persze, a gyerkőcök se unatkozzanak! A Zumba Kids megszeretteti a mozgás táncos formáját a kicsikkel.

 

 

NEMZETKÖZI FITDANCE DAY BUDAPEST

2017. ÁPRILIS 15. (szombat) 14:00 - 19:00

Liget Club

1101 Népligeti út 2.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?