ÉLETMÓDI

Felrobbantotta az internetet ez a fiatal, gimnazista lány!

Mindenki a csodájára jár ennek a fiatal lánynak. Nem is meglepő.
  • Szerző: Ripost

Az iskolatársait teljesen lenyűgözte, az interneten pedig viharos sebességgel terjed az elismerés - úgy jelent meg ez a fiatal lány az érettségi utáni banketten, amire senki nem számított.

Ilyen eseményeknél mindenki igyekszik csinos lenni, valami egyedi és szép darabot viselni, elvégre ez komoly mérföldkő minden fiatal életében. Ciara Gan viszont túlmutatott a megszokott megjelenésen. Az öltözéke egyszerűen lenyűgöző volt, írja az msn.

Ebben a ruhában jelent meg, de nem is az a megdöbbentő, hogy mit viselt, hanem az, hogy hogyan került rá éppen ez a ruha! Mutatjuk a meglepő részleteket! LAPOZZ!


Ciara el is mehetett volna egy kölcsönzőbe vagy ruhaboltba, úgy döntött viszont, hogy saját maga varrja meg a ruháját. Sőt még a rajta lévő mintát is kézzel festette meg. Nem mindennapi döntés ez, az eredmény pedig önmagáért beszél!

A munkában édesanyja segített neki, de így is 1 hónapon át készült a csodás darab. Méghozzá úgy, hogy sok-sok Youtube videót néztek meg, ennek útmutatásait követve igyekeztek elkészíteni a ruhát.

Olyan jól sikerült, hogy az egész interneten híre ment a látványnak és történetnek, mostanra pedig csaknem félmillióan lájkolták már a közzétett képeket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?