ÉLETMÓDI

Felháborította a netet, amit az anyuka tett a lányával

Durván letámadták őt a kommentelők.

Egy ohioi anyuka osztotta meg történetét az interneten. Nem értette ugyanis, miért fordult ellene a családja, hiszen, mint elmondta, ő csupán jót akart... Igaz, finoman szólva másképpen sült el a döntése.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nő egy 7 éves kislány édesanyja, hármasban élnek férjével, teljesen átlagos mindennapjaikat töltik, története szerint átlagosan kellemes élettel. Kislánya mindig is nagyon szerette, ha minél több játékot kipróbálhat, minél több kalandban lehet része. Egy igazi kis rosszcsont, aki imád fára mászni, hintázni, kergetőzni a barátaival, a tanítónők szerint kifejezetten cserfes még az iskolai órák alatt is, de mégis nagyon szeretik őt.

instagram

Egyik nap azonban felháborodva hívta fel a nőt egy másik édesanya. A telefonban elmondta, hogy valamit tenniük kell, ugyanis már szinte mindegyik osztálytársnő, aki a kislány barátnője is egyben, teljesen elhanyagolva érzi magát, mert ahelyett, hogy a gyerek velük babázna, sokkal szívesebben megy ki labdázni a fiúkkal, vagy éppen bogarakat tanulmányozni a fűben.

Mivel nem akart konfliktust, és azt sem szerette volna, ha lányát kiközösítik, az anyuka úgy döntött, hogy leül gyerekével, és gyakorlatilag eltiltja őt a fiúbarátaitól. Megállapodásukban azt kérte a kislánytól, hogy a jövőben az osztálytársnőivel játsszon, a kisfiúknak pedig legyen szíves udvariasan nemet mondani, ha játszani hívják őt. Férje ezen teljesen felháborodott, ráadásul még sógornője is letolta őt a döntése miatt.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

???????? (@im_not_just_a_mom) által megosztott bejegyzés,

Valószínűleg támogatásért fordult a netezőkhöz, ők azonban cseppet sem álltak a pártjára. „Hogy tehetsz ilyet a gyerekeddel? Eltiltani a pajtásaitól egy 7 évest? Tisztában vagy vele, mennyire kegyetlen dolog ez?” – kérdezte az egyik hozzászóló. „Gratulálok! Most tanítod meg éppen a lányodnak azt, hogy a saját öröme helyett mások véleményével kell foglalkoznia. Pedig nem csinált semmi rosszat...” – mondta egy másik. „Megkérdezted egyáltalán a lányod arról, hogy miért van szívesebben a többiekkel? És miért nem örülsz inkább annak, hogy kíváncsi a világra, mozog, sportol, ahelyett, hogy kizárólag babázna, mint egy csomó nyafka kislány” – szólt hozzá egy újabb kommentelő. „Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, te biztos jót akartál, csak épp nem a lányodnak. Pedig egy anya elsődleges dolga az lenne, hogy a gyereke boldogságát tartsa szem előtt, nem valami háborgó anyukáét. Elég ocsmány húzás volt ez tőled” – háborodott fel egy másik szülő.

És ezeket olvastad már?