ÉLETMÓDI

Felháborító pofátlanságot művelt a babával az anyós, mialatt menye éppen aludt

Kevés ennél szemtelenebb és megalázóbb dolgot tudunk elképzelni. Mégis hogy jutott az eszébe?
  • Szerző: Ripost

Hatalmas öröm, amikor egy családba megérkezik egy első kisgyerek. Egy angol családban is lelkesen és boldogan fogadták az új jövevényt, és mindenki óriási szeretettel várta.

Idillinek tűnt minden egészen addig, amíg a kisfiú 2 hónapos nem lett. Ekkor ugyanis az anyuka szembesült valamivel, ami teljesen sokkolta őt. Kiderült, hogy végig hatalmas tévedésben élt kisbabájával kapcsolatban, és erről nem más tehet, mint saját anyósa.

Hogy mi történt pontosan? Jönnek a részletek! LAPOZZ!


Férj és feleség hosszasan és sokat gondolkoztak azon, vajon milyen nevet válasszanak születendő fiuknak. És végül megtalálták a tökéleteset. Csakhogy amikor a kisbaba 2 hónapos lett, egy dokumentumból észrevette az anyuka, hogy gyermekét valójában másképpen hívják, mint ahogyan ő addig tudta.

Finley helyett ugyanis Finlay lett a baba hivatalos neve. Amikor rákérdezett férjétől, hogy ez mégis hogyan történhetett, kiderült, hogy a kórházban, mialatt az újdonsült anyuka aludt, a férj jelezte, hogy szeretnék megváltoztatni a keresztnevet. A változtatás pedig meg is történt.

Ezzel azonban még nincs vége a történetnek! Hosszas vita és nagy csalódás megélése után ugyanis kiderült, valójában nem is a férj állt a háttérben, hanem az anyós. Õ volt ugyanis, aki addig nyaggatta fiát, amíg ő kínjában valóban jelezte a névváltoztatási szándékot.

Szegény anyuka tehát hiába tervezgette gondosan a nevet, hiába hitte azt, hogy békésen pihen a szülés megpróbáltatása után, alvása közben az anyós addig mesterkedett, míg véghez nem vitte a tervét. Meghagyva hetekig abban a hitben az anyukát, hogy az égvilágon nem történt semmi.

És ezeket olvastad már?