ÉLETMÓDI

Felháborító, mit tett az anyukával a sógora

Nagyon durva, amit a férfi művelt.
címkék:

Egy internetes fórumon fakadt ki egy harmincas édesanya, aki teljesen tanácstalan és elkeseredett. Olyasmi történt ugyanis a családban, amire egyáltalán nem volt felkészülve.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Férjével harmonikus és boldog a kapcsolatuk, közösen nevelik két kicsi gyereküket, és néhány hétköznapi, apró vitát leszámítva a legnagyobb egyetértésben élnek. A férj igazán megbízható pár és jó apuka, sokat is dolgozott érte, hogy így legyen, mert gyerekkorában sok viszontagságon esett át, családja sosem bánt vele igazán szeretettel. Ő szeretett volna ennél jóval meghittebb közeget nyújtani saját gyerekeinek, és ez sikerült is.

A konfliktusoktól és feszültségektől függetlenül persze időről-időre találkoznak a férfi családjával is, például születésnapokon és más nagyobb, ünnepi eseményeken. Egy ilyen alkalommal történt a közelmúltban, hogy a férj öccse félrehívta az anyukát a kertben, és elmesélte, mennyire problémás a saját házassága. Elmondása szerint alig értenek szót egymással ő és a neje, az ágyban pedig szinte teljesen kihűlt már az egymás iránti vonzalmuk.

Az anyuka megértően hallgatta a monológot, igyekezett néhány tanáccsal segíteni, és már meg is sajnálta a férfit, amikor az előhozakodott a botrányos ötlettel. Azt kérdezte, mi lenne, ha néhány alkalommal párcserére kerülhetne a sor közte és testvére között. Tehát ő hálhatna az fiatal anyukával, bátyja feleségével – bátyja pedig „kölcsönkapná” az ő nejét. Azzal érvelt, szerinte ez felpezsdítené házasságát, és minden a helyére zökkenne.

A segítséget késő édesanya természetesen kikérte magának még az ötletet is. Most viszont úgy érzi, bajban van. Fogalmas sincs, elmondja-e ezt a férjének, illetve a fickó feleségének. Úgy érzi, mindkét embernek joga van tudni arról, ami elhangzott. Viszont férjét nem szeretné kitenni egy ilyen traumának és csalódásnak. A másik nő szívét pedig nem szeretné összetörni.

A legtöbb hozzászóló szerint az a leghelyesebb, ha kitálal. Viszont sokan vannak olyanok is, akik óva intik őt ettől és inkább arra biztatják, hogy tegyen úgy, mintha mi sem történt volna.

címkék:
És ezeket olvastad már?