FAZÉK

Eszméletlen, amit a nők az uborkával művelnek, ez mindent lemosott a TikTokon

Tarol a bizarr uborkatrükk, a nők után töltik fel az újabb felvételeket a videómegosztóra. Először mindenki kételkedik benne, de kipróbálás után kiderül, hogy ez az uborkatrükk valóban működik...
címkék:
  • Szerző:

Alaposan felforgatta az online életet ez az uborkatrükk, nők százai veszik fel magukat, ahogy kipróbálják. Bár a hatás a videón nem jön át, aki kipróbálta már, tudja igazolni: tényleg görögdinnye íze van a cukorba mártott uborkának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció! Fotó: Pexels.com

Ez az uborkatrükk nem az első bizarr trend, amit mindenki ki akar próbálni, és valószínűleg nem is az utolsó. Ám a többivel ellentétben, ez valóban működik; mi is kipróbáltuk. Lényege, hogy fogj egy uborkát, vágj le egy szeletet, azt mártsd kristálycukorba, és edd meg; az ízhatáson pedig minimum meg fogsz döbbenni. Hogy miért olyan a cukros uborkába harapni, mint egy érett görögdinnyébe, arról csak találgatások vannak; mindenesetre bár nem olyan intenzív az íz, mint a valódi dinnyéé, azért meglehetősen ismerős annak, aki megkóstolja.

 

@natashadrf##stitch with @janellerohner is it busssinnnn janelleeee ? ##cucumbersugar♬ original sound – natashaderosa

Valószínűleg az is lehet az oka a kísértetiesen hasonló íznek, hogy az uborka és a dinnye mindketten a kabakosok családjába tartoznak (ahova a tökfélék, cukkini is); csak éppen a dinnye jóval több cukrot tartalmaz. Mindenesetre érdemes egyszer kipróbálni a trükköt; de az is tény, hogy uborkát cukorba mártani, és megenni alapvetően elég bizarr élmény.

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?