kulcsár edina
Ez a vacsora attól fantasztikus, hogy gyakorlatilag teljesen kizárja a szénhidrátokat! Úgy lakhatsz jól, hogy csupa egészségeset eszel, és mindeközben a fogyásodat támogatod!
Íme, egy táplálkozástani szempontból tökéletesnek nevezhető vacsora. Elégséges mennyiségű és minőségű fehérje, rengeteg rost, egészséges zsiradék és gyakorlatilag zéró szénhidrát!
Hozzávalók:
Így készül:
1. Egy nagyobb edényben keverd össze a reszelt retket, az aprított karfiollal, fűszerezd sóval, borssal, pirospaprikával.
2. Nagy méretű serpenyőben kevés olajon pirítsd le a zöldséges keveréket és süsd ropogósra. Ha kisebb edényed van, süsd két részletben.
3. Közben egy másik serpenyőben süsd ropogósra a bacon szeleteket. Gyakran forgasd meg, ügyelj arra, hogy a ropogós szeletek nehogy eltörjenek.
4. Két szelet sült bacont tördelj bele az elkészült retek-karfiol köretbe és keverd össze.
3. Készítsd el hozzá tükörtojást, vagy tálald csak sült bacon szalonnával.
A megsült és kihűtött köretet egy zárható tasakban lefagyaszthatod és bármikor előveheted, ha egy finom vacsorára vágysz.