FAZÉK

Kicikizte férje az uzsonna miatt: Elképesztő bosszút állt a feleség

Volt némi szexista felhangja, ahogy apu beszólt anyunak... De nem hagyta annyiban az asszony!
  • Szerző: Ripost

S hogy mi volt az óvatlan férj bűne? Ült kényelmesen az asztalnál, onnan figyelte, ahogy felesége keni a szendvicseket, melyeket éppen neki szánt uzsonnára és ebédre. "Nem lehetne kicsit gyorsabban, szendvicsgyároskám?" - vetette oda az asszonynak, akinek ereiben megfagyott a vér. Ugyanis volt egy kis bántó felhangja ennek a szendvicsgyáros dumának... Lealacsonyítónak tűnt. A feleséget legalábbis bántotta. De ahelyett, hogy a sértésért cserébe hozzávágta volna férje fejéhez a kezében lévő kenyeret a sonka- és a sajttöltelékkel együtt, inkább befejezte a szendvicset, majd gondosan el is csomagolta. Csakhogy a szalvétába belekerült a lényeg is, azaz a rafinált bosszú!

A lapkasajtról nem húzta le a takarófóliát, így, amikor embere beleharapott, volt nagy szentségelés! De ez még semmi! Mert a férfi azonnal megnézte, mi lapul az ehetetlen szendvicsben. Akkor jött az igazi pofára esés. Mer a sajtfólián ott lapult a lesajnált szendvicsgyáros feleség rövid, de velős üzenete is: 

 

"Nincs bocsánat!"

Végül a férj jót nevetett az incidensen és vette a lapot. Morcos üzenettel csomagolt szendvicsét lefotózta és föltette az internetre, feleségétől pedig bocsánatot kért. Bónuszként megígérte neki, hogy soha többé nem cikizi, pláne nem, ha épp a konyhában szorgoskodik...

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?