FAZÉK

Ezt a reggelit készítette magának iskola előtt a 15 éves magyar kislány

Csoda bőségtálat dobott össze a nagy nap előtt. Ámultak és bámultak a sokat látott magyar háziasszonyok! Mindenkinek volt néhány kedves szava a talpraesett leányzóhoz - nevezzük kommentáradatnak.
  • Szerző: F.E.

Lavinát indított el egyetlen fotóval a mindössze 15 éves Csillag Annabella nevű felhasználó. A képet, mely vasárnapi reggelijét ábrázolja, egy rendkívül népszerű főzős csoportba (Vali konyhája és kertje) töltötte fel az iskola indítása előtti napon, azaz vasárnap.

A tányéron egy gusztusosan feltálalt rántotta látható, vélhetően szalonnával kisütve, körötte karikára szelt paprika és uborka. A tojáskupac tetejére egy karika szalámit helyezett el Annabella, ám ez is díszítve volt, hiszen csinos kis szívecskét vágott a közepébe. Az egész reggeliköltemény olyan kívánatosra sikeredett, hogy azonnal szemet szúrt a legtapasztaltabb háziasszonyoknak is.

Elképesztő kommentáradat indult a tojásrántotta kapcsán. Kivétel nélkül mindenki gratulált a kislánynak, magasztalták kreativitását, és arra buzdították, válasszon főzéssel kapcsolatos pályát, hiszen biztosan hatalmas sikereket érhetne el.

Ezen a ponton több csavar is jött a sztoriba. Csillag Annabella ugyanis szorgalmasan, de ami még fontosabb, tisztelettudóan válaszolgatott az őt dicsérő-buzdító háziasszonyoknak.

Nagyon érdekes dolgok derültek ki a válaszaiból:

1. Annabella nem szeretne komolyabban foglalkozni a szakácskodással, nála a főzés hobbi, amit egyébként imád, de biztosan tudja, hogy hivatása fodrász lesz.

2. A kislány édesapjától (!) lesi el a konyhatrükköket, egészen kicsi kora asszisztál mellette a konyhában, miatta szeret főzni.

3. Rajongásig szereti apukáját, tisztelettel beszél róla.

4. Amikor illedelmes viselkedését méltatták a vélhetően sokat tapasztalt háziasszonyok, Annabella így válaszolt: "Köszönöm szépen, édes apám nevelt ilyennek"

LE A KALAPPAL AZ APUKA ELÕTT!!!

És most lássuk, hogy is néz ki az a bizonyos rántotta, amit Csillag Annabella az iskolakezdés előtt egy nappal feltöltött az internetre! 

A képért LAPOZZ!

 


Igazán ínycsiklandónak és finomnak néz ki!

A kislány, mint ő maga fogalmazott, degeszre ette magát belőle.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?