FAZÉK

Fájdalmasan ronda ez a papucs

Nem is tudjuk hirtelen, hogy mire gondolhatott ennek a lábbelinek a szellemi szülőatyja, amikor nekiállt alkotni. Talán a gyorséttermekbe járó, aputestű nagyevőket akarja megcélozni…
  • Szerző: D.K.

Az már igaz, hogy nyáron a strandbüfében ücsörögni igazán menő lehet egy ilyen trendi mintás öntött műanyag Crocs klumpában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

És valahogy a szemünk előtt is van, ahogy viselője ül a piros kockás viaszos vászonnal leterített asztalánál, kényelmesen előre nyújtva lábait – melyek ékessége természetesen ez a rántott csirkés papucsszörny. Emberünk nyilván rántott csirkét és koviubit habzsol, pocakja rálóg, de csak szolidan, bő szabású száras fürdőnacijára. Miközben jóízűen falatozza a frissen kisütött combokat, időnként belekortyol a sörébe is, már csak a rend kedvéért. És igen: újra és újra rápislant sültcsirkés papucsára, s titokban talán körbe is néz, hogy vajon más is észrevette-e már a nívós lábbelit. Mert ez a papucs azért legalább egy hümmögést megér, hiszen nem akármilyen darab!

Fotó: Profimedia

Strapabíró öntött műanyag talpa a KFC dobozok piros-fehér színvilágára rímel, rántott hús mintás felsőrészéhez pedig csirkecombokat formázó cipőékszer is tartozik – ezt ízlés szerint le és fölcsatolni lehet, éppen az aktuális szetthez igazítva a megjelenést. Hogy mi ennek a hamarosan forgalomba kerülő csodának az ára?

Potom 60 dollár, azaz úgy 20 ezer forint. A hülyének is megéri… De tényleg csak nekik! Normális ember ugyanis nem húz a lábára ilyet!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?