ÉLETMÓDI

Ezt te is bírni fogod! Sokakat érintő újítás a Balaton Soundon

A legmenőbb európai fesztivál-beach, a Balaton Sound már önmagában egy nagy "VIP fesztivál", világsztár fellépőivel, változatos szolgáltatásaival, vízparti helyszíneivel, ahol már eleve nagyon fontos embernek érezhetjük magunkat. A szervezők azonban - mindezt megfejelve - újabb exkluzív helyeket alakítanak ki idén.
címkék:

Megújult külsővel, a korai Hollywood hangulatát idéző imázzsal születik újjá a Sound ún. Nagy VIP helyszíne, ahol csillárok, vörös szőnyeg, kényelmes kanapék várják a látogatót, s az egésznek egy extravagáns dekoráció adja majd a keretét. A lelátóról követhetjük a Nagyszínpad sztárfellépőinek koncertjeit, majd - a fő helyszín záróprogramja után - különleges showelemekkel tarkított - exkluzív partikon fordulhatunk az éjszakába.

A helyszín szolgáltatásai közt lesz masszázs, saját toalett, sminkszoba, értékmegőrző stb. Természetesen gasztrovonalon is igyekszik minden igényt kielégíteni a Nagy VIP, ahova a vendégeket welcome drinkkel és friss gyümölcsökkel várják.Új helyszín a nagy VIP-pel felüljáróval összekötött VIP Plázs a Balaton vizén, baldachinos hencsergőkkel, napágyakkal, fehér kanapékkal, elkerített fürdőrésszel. A helyszínen koktélbár és beach party várja a közönséget hajnalig.Exkluzív helyszínt kap a Sound legnagyobb fedett helyszíne is. Az új Aréna VIP a helyszín közepén épített, megemelt VIP terület, zavartalan rálátással a színpadra, saját bárral, kényelmes kanapékkal és könyöklőkkel, valamint saját wc-vel.A világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow idén sem maradhat el a SOUND-on, ezúttal egy VIP helyszínnel kiegészülve. Ide vezet a fesztivál VIP bejárata - Welcome to Paradise! Az Elrow at Casa Bacardi VIP egy Rousseau-i hatású egzotikus dzsungel design-nal berendezett VIP terület, fákkal, indákkal, növényekkel, állat-dekorációval, valamint külön DJ pulttal, egyedi fényekkel és hangokkal. Hozzá kapcsolódik az Elrow színpad oldalán elhelyezett lelátó, ahonnan zavartalanul lehet élvezni a helyszín programjait.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?