EZO

Ennek a 3 csillagjegynek valóra váltja az álmait a retrográd Jupiter

Hátrálni kezd a Jupiter a Halak jegyében, de vannak, akiknek ez a csillagállás sokat segít. Álmaikat váltja valóra! Te közöttük vagy?

Valóra válnak az álmaid, ha szerencsés vagy. A hátráló Jupiter, most három csillagjegynek kedvez. Kellemes hátszéllel érkeznek a segítő energiák. A vágyaidat most könnyebben összehangolhatod a cselekedeteiddel. Élj a lehetőséggel! Június 20-tól október 18-ig tart ez az időszak. Ne maradj le róla!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csillagjegyek

Csillagjegyek

Bika

Rengeteg területen állsz a siker kapujában. Ha sikerül a ragaszkodásaidat, függőségeidet elengedni, vagy legalább lazítani a kötélen, akkor nyert ügyed lehet. A retrográd Jupiter olyan erős energiával hat rád, hogy sikerül rálátnod, mi is valójában az igazi akadály. Ez már egy nagy segítség, a lépés, a változtatás a te kezedben van. Olyan gyorsan válhat valóra az álmod, amit el sem tudtál eddig képzelni. Több év befektetett munkája és energiája perceken belül megtérül. Engedd el a régi kötelékeket. Hidd el, nem az adja a biztonságérzetet. Légy nyitott, merd kipróbálni magad ismeretlen területeken. Ez lehet a boldogság felé vezető út!

Mérleg

Mérlegnek ez az energiamozgás elhozhatja az igaz szerelmet. Ha neked is ez az álmod, hogy végre megtaláld azt az embert, akivel boldogan élheted az életed, akkor nincs ebben az évben ennél jobb alkalom. Jupiter nyitottságot hoz, és segít, hogy jobban meglásd az értékeket. Képes leszel letenni az ítéleteiden, átlátsz jobban a szitán. Így nem visz el a párkapcsolati illúzió, a lényeget tudod most meglátni a másikban. Persze ez nem zárja ki a szerelmes napokat, heteket, hónapokat, csak tudatosabb tudsz maradni. Így találhat rád a szerelem a nyáron, engedd meg magadnak végre! Valóra válnak az álmaid! Végre megérkezik a romantika, a tisztelet, és a szeretet is a kapcsolatodba.

Nyilas

Miután a Jupiter az uralkodó bolygód, te tudod a legjobban, mekkora az ereje, ha retrográdba megy át. Tudod, mekkora nagy szerencse lehet ez. Inspiráló lökést adhat. Június 20. után több pénz, kellemes, szórakoztató programok és több szeretet érkezik az életedbe. Mire is vágyik alapvetően egy Nyilas szülöttje? Kreatív munka? Egyensúly? Érkezik a pénz az adósságra, és végre a mindennapokat játéknak és szeretettel teli alkotásnak élheted meg. Lekerül a tevékenységedről a munka címe, végre élvezheted, amit teszel. Eltűnik a napjaidból a lelkiismeretfurdalás, elillan a harag belőled. Felszabadulttá és boldoggá tesznek az energiák.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?