EZO

Valentin-napi horoszkóp: most kiderül, ki illik valóban hozzád, mi vár rád a szerelemben

A csillagok megjósolják, milyen lesz az idei évben a szerelmi életed. Ha megismered a lehetőségeidet, képes leszel befolyásolni a kapcsolataidat.
címkék:

A mai nap csak a szerelemről szól, de szeretnéd tudni, mi vár rád később? Nézd meg, hogy az év további részében mit jósolnak neked a csillagok.

Kos (március 21. - április 19.)

Ha nincs párod, szerelembe eshetsz könnyen, de akár még egy baba is beköszönhet. A legnagyobb esély arra, hogy megleld az igazit, áprilistól, október közepéig lesz, de főképp a május s a nyár tartogat nagy szerelmi kalandokat. Ha minden jól sikerül, s kellően motivált vagy a szerelemre, akkor akár már nyár derekán, vagy ősszel a közös jövőt tervezgetheted új pároddal. Ha valamiért, mégsem jönne össze a nyári szerelem, ne csüggedj, az év végi, ünnepi forgatag még tartogathat néhány kellemes meglepetést.

A párkapcsolatodban sokkal könnyebbé válhat a kedveseddel folytatott kommunikáció, ami egészen új távlatokat nyithat meg. A legfontosabb, hogy minőségi időt tudjatok együtt tölteni, még ha ez alkalmasint némi anyagi lemondással is jár. Ez az év, ha nem zárkóztok el a gyermekvállalástól, igencsak „termékeny” időszak lehet számotokra.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha egyedül vagy, akkor jó úton jársz egy sikeres kapcsolat kialakításához. Igyekezz minél határozottabban és főleg konkrétabban megfogalmazni szerelmi céljaid, hogy mit is vársz el egy kapcsolattól. Lehet, hogy kénytelen leszel kilépni a komfortzónádból, de ne felejtsd el, hogy a szerelemben, csakúgy, mint az élet más területein, néha nagyot kell kockáztatni ahhoz, hogy végül nagy legyen a nyeremény!

A kapcsolatodban próbáld meg minél jobban kifejezésre juttatni az érzéseidet, erre ugyanis most nagy szükséged lesz. Igyekezz pároddal  minél több közös programot szervezi, hogy egyszerre tudjatok ellazulni, feloldódni, így kellőképpen egymásra hangolódni. A lényeg, hogy ne tarts magadban semmit, mert minél több dolog marad idén kimondatlanul, az annál nagyobb galibákhoz, sőt, akár még szakításhoz is vezethet. Inkább legyetek kegyetlenül őszinték egymáshoz, ha kell, hiszen az elhallgatott dolgok nagy károkat okozhatnak a kapcsolatodban.

Ikrek ( május 21.- június 21.)

Eddig ismeretlen vizekre tévedsz a szerelem terén, amivel nemcsak meglehetősen nagy kockázatot vállalsz, hanem egy új, izgalmas és szexuálisan rendkívül szenvedélyes kapcsolatot is. Biztos, hogy elveszted a józan ítélőképességed, de hidd el, nem fogod megbánni!   Vállald fel, hogy a szerelemben is különc vagy, s néha, talán másokat egyenesen megbotránkoztató vágyaid vannak. Május, június, augusztus és október lesz a szerelem terén a legjobb időszak számodra.

Mivel forrófejű vagy a szerelemben is, érdemes néha gondolkodnod, nehogy elhamarkodott döntéseket hozz a párkapcsolatodban. Gondold át alaposan, vajon képes vagy-e egy egész életen át párod mellett maradni. Meg tudsz adni mindent a párodnak, amire vágyik? Ha a válasz igen, akkor valóban nincs értelme tovább várnotok, lépjétek meg, amit meg kell. Ha viszont még bizonytalan vagy, inkább még várj, hogy aztán, nyugodt szívvel, minden tekintetben éretten és készen állva tehessétek le egymás mellett a voksotokat.

Rák (június 22. - július 20.)

Hosszabb ideig tarthat egy új partner megismerése, elfogadása, megszeretése ebben az évben. Viszont az új kapcsolatod sokkal tartósabb lesz, mint az eddigiek. Próbálj magadban lezárni mindent,  elengedni a múltat, és részt venni olyan programokon, melyeket eddig még sohasem próbáltál, ez lehet egy új szerelem kulcsa! Erre a legnagyobb esélyed a tavasz derekán és az ősz végén lesz, de akár a július is tartogathat meglepetéseket, csak járj nyitott szemmel!

Tele vagy szerelmi energiával, ami, helyes irányba terelve, rendkívüli  dolgokra tesz képessé. Igazi szenvedélyes, testi-lelki szerelemben, forró éjszakákban lesz részed. Rengeteg érzelemmel, meghittséggel és intimitással fogsz találkozni! Ennek azonban az a feltétele, hogy nyílj meg a kedvesed előtt, és mindig legyen energiátok egymásra! Követeld meg, amit megérdemelsz, még akkor is, ha ez anyagi hátránnyal is járhat. Hidd el, hogy a kapcsolatod és a boldogságod mindennél többet ér!

Oroszlán ( július 23. - augusztus 23.)

Megnyugodhatsz, vége a magányos időszaknak. Ez az év végre meghozhatja a nagy áttörést számodra, nagy eséllyel szeretsz bele  olyasvalakibe, akit már ismersz egy ideje, vagy éppen, már régóta barátok vagytok. Ne ijedj meg ettől, ennek így kell történnie.  Bízz magadban és rendkívüli vonzerődben. Tégy meg mindent, hogy elérd a célod!

A  kapcsolatod a korábbiaknál lassabban fejlődik, de annál stabilabb lábakon fog állni, így igazán megéri a türelmet, hogy teljesen kiforrja magát szerelmi életed.  Hidd el, hogy a partnered mélyebb megismeréséhez idő kell, de megéri kivárni. Ne sürgess semmit sem, légy megértő és türelmes, ha néha egy-egy szenvedélyesebb vitára kerülne sor, akkor se cselekedj meggondolatlanul. Mindig törekedj a megegyezésre és a kompromisszumra. Nincs olyan szerelem, ahol minden simán megy!

Szűz ( augusztus 24. - szeptember 23.)

Kicsit akadozva indulhat a szerelem ebben az évben, de az idő előrehaladtával minden könnyebben fog menni. Győzd le a lustaságod, kezdj gyakrabban eljárni ide-oda, egyre több emberrel fogsz megismerkedni. Biztos, hogy lesznek ígéretes jelöltek szerelmi téren, akik közül nagy eséllyel sikerülhet már a nyár elejére egy mélyebb kapcsolatot is kialakítanod. Ne keseredj el, ha most nem jön össze, mert egy hirtelen jött nyári kaland akár igazi szerelemmé alakulhat át!

Kapcsolatod sokkal intenzívebbé és mélyebbé válhat, így nagy eséllyel ugorhattok szerelmeddel egy olyan szintet, amiről talán eddig még csak nem is álmodtatok! Az ehhez vezető úton a legfontosabb, hogy egy kicsit hagyd el a kritikus hozzáállásod és engedd, hogy párod jobban kibontakoztathassa önmagát. Ez az év a fejlődés, a nagy beszélgetések és a szerelmes éjszakák éve lesz, élvezd ki!

Mérleg ( szeptember 24. - október 23.)

A legnagyobb kihívást önmagad és a maximalizmusod legyőzése fogja jelenteni, hogy tudj kellő időt szánni a szerelmi életedre.  A június, vagy éppen az augusztus hozhat pozitív változást abban, hogy olyasvalakit  sodorjon eléd az élet, akit már elsőre teljesen megbabonázol. Ha kihagyod, bánni fogod egész életeben, hogy így döntöttél, ezért felejts el, hogy nemet mondj, s gondolkodj csakis igenben, bármit is hozzon az élet!

Igencsak kellemes, szerelmes pillanatokat tartogat neked ez az év. A legfontosabb, hogy igyekezz növelni magadban a kedveseddel szembeni bizalmat. Próbálj egyensúlyra törekedni a szerelmi életedben, azaz, hogy úgy tedd izgalmasabbá a kapcsolatodat, hogy közben nem nyomod el kedvesed törekvéseit.  Hidd el, ami most badarságnak tűnik, mihelyt kipróbáljátok, elnyeri majd a tetszésedet, s végül, nagyon jól érzed magad.

Skorpió ( október 21. - november 22.)

Termékeny és abszolút szerelemközpontú éved lesz. Vigyázz, mert  folyton fura szerelmi háromszögekbe, néha már-már képtelen helyzetekbe keveredsz.  Azért persze, jó oldalai is vannak, hogy szokatlanul intenzíven fogsz a párkereséshez, mégpedig az, hogy a nagy halászgatás közepette fennakadhat egy olyan hal is a hálódban, aki teljesen rabul ejti majd a szíved. Csak az okozhat némi izgalmat a dologban, hogy a szívednek egy csapásra oly kedves ember is így érez-e majd.

Az idén sok kompromisszumot leszel kénytelen kötni, hogy megőrizd kapcsolatod stabilitását. Szerelmeddel egy olyan bensőséges viszonyt sikerül kialakítanod, mely nagyon sokat erősíthet a kapcsolatotokon. Megéri simulékonynak és nyitottnak kell lenned, mert ha minden jól alakul, már a tavasz folyamán felmerülhet, hogy a nyáron összeházasodjatok. Mindettől függetlenül, ne kapkodjatok el semmit, csak élvezzétek a pillanatokat, hiszen vannak dolgok, amik ritkán, sőt, talán csak egyszer történnek meg az életben!

Nyilas (november 23.- december 21.)

Igencsak izgalmasan alakulhat szerelem terén ez az év, mert nagy eséllyel, újra összehozhat az élet egy korábbi szerelmeddel. Akárhogy is, bármekkora is a kockázata a kibékülésnek, mindig hallgass a szívedre, s merj spontán lenni. Ha minden jól megy, akkor nagy csodákban lehet az idén részed, nagyobbakban, mint azt valaha is képzelted volna.

Nagy meglepetéseket okozhatsz párodnak, testi és lelki értelemen egyaránt. Új távlatokat nyithatsz a kapcsolatotokban, de előfordulhat az év során egy-két kisebb súrlódás is.  De hát, ahol mély érzelmek dúlnak, ez teljesen természetes. Érdemes fokozottan ügyed a nyári hónapokban, hogy senki ne szóljon bele a kapcsolatodba. A saját dolgod csakis rád tartozik, senki más nem szólhat bele a kapcsolatodba! Ha ezt sikerül szem előtt tartanod, nagyon boldog évet zárhatsz szerelmeddel.

Bak (december 22. - január 19.)

Ha jelenleg szingli vagy, akkor már az év elején belekavarodhat egy kapcsolatba, amiből meglehetősen nehéz lesz szabadulnod. A legnagyobb izgalmakat a tavasz hozza meg számodra, jó eséllyel alakulhat ki szerelem. Lehetséges, hogy egy egyéjszakás kaland, vagy szexbarátság alakul át tartós kapcsolattá.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ebben az évben egyenletes, fejlődő pályára áll az életed. Meglepően simán, zökkenőmentesen telnek a napjaid. Révbe értél, és innentől kezdve nem is igen maradt más dolgod, csak élvezni a párkapcsolatod. Ha mindenáron valami izgalomra vágysz, ne kifelé tekintgess, inkább irány egy jó buli, vagy valami izgalmas sport. A közösen megélt, vagy inkább túlélt kalandok még tovább erősíthetik a kapcsolatotokat, szóval mindent bele!

Vízöntő (január 21.- február 20.)

Az idén a legkönnyebben egy barátság, vagy egy jó viszony csaphat át hirtelen szerelembe, amennyiben hagyod, hogy az érzelmeid vezessenek. Felejtsd el a többieket, ne törődj azzal, mit gondol rólad a környezeted. Ne hagyd, hogy befolyásoljanak a körülmények. Ha így választasz, abból hamar nagy szerelem lehet, amiből jól működő és hosszú távra szóló, boldog kapcsolat is lehet. Merj boldog lenni, álmodj, és váltsd valóra az álmaid!

Nagy változások előtt állsz, és ezek nagy eséllyel boldogabb kapcsolat irányába mutatnak. A legnagyobb kihívást az jelentheti, hogy vajon mennyire leszel képes legyőzni önmagad démonait, és a féltékenység szörnyét. Koncentrálj a kapcsolatodra, és élvezd a pillanatot, miközben teljes mértékben kizárjátok a külvilágot. Nagyon boldog perceket tölthetsz majd szerelmeddel, akivel mély és érzelmekben gazdag évet zárhattok!

Halak ( február 21. - március 21.)

Az idén leginkább regenerációs évre számíthatsz a szerelem terén. Sok kisebb kalandban lehet részed, a hosszabb kapcsolatok nem lesznek jellemzők rád. Ez azért nem zárja ki egy új szerelem kialakulásnak lehetőségét május és augusztus között. A nagy fordulatok és tapasztalások éve lesz szexuális és érzelmi téren egyaránt az idei. Ha  rátalálsz az igazira, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez a kapcsolat mindent kibír!

A kapcsolatodban érdemes újítanotok a szexualitás terén, ne titkold, ha újdonságokra vágysz. Hidd el, a partnered is nyitott arra, hogy eddig ismeretlen területre tévedjetek. Azért csak óvatosan, nehogy túlságosan elfajuljon ez a dolog! Ettől eltekintve, érzelmileg egy nagyon erős évre számíthatsz, amikor is sokkal jobban megismerheted a társad. Ügyelj az egyensúlyra a testiség és a lelkizés között, és akkor egy igazán romantikus időszak vár rád!

 

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?