EZO

Válassz egy kártyát: megtudod, megtalálod-e a boldogságot!

Válassz a három lap közül, és nézd meg, mit üzen neked!
  • Szerző: Ripost

Nézd meg a tarot lapokat, melyeket most mutatunk neked. Hagyatkozz a megérzéseidre, a belső hangodra. Engedd, hogy az ösztöneid vezessenek, és ez alapján válaszd ki, melyiket érzed magadhoz most a legközelebb.

Mi pedig mutatjuk, mit árul el rólad a választásod! LAPOZZ!


1. Tarot VI. - A Szeretők

Szerelmi döntés előtt állsz. A legfontosabb most, hogy tisztán lásd, mit szeretsz abban, aki mellett vagy, illetve mire is vágysz igazán. Egyáltalán nem biztos, hogy a döntés ebben az esetben kapcsolatod végét jelenti sőt, könnyen meglehet, hogy elmélyülést, valódi és erős kötődés elérkezését vetíti elő. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor elérkezhet életedbe a várt szerelem, amennyiben felkészíted lelked annak befogadására. A lényeg mindkét esetben, hogy legyél hajlandó a elköteleződésre, a kiskapuk becsukására, az "igen"-re.

Mutatjuk a következő lap jelentését is. LAPOZZ!


2. Tarot VII. - A Diadalszekér

Nagy változás előtt állsz. Megválsz attól, ami megszokott, elkezded a saját életed. Igen, ez a kártya egy erős újrakezdést jelent, és ne legyenek benne kétségek és aggodalmak, mert ez valójában bizakodásra ad okot. Az előtted álló változások szerencsések lesznek, tisztítsd meg lelkedet és elmédet, és állj készen a indulásra!

Mutatjuk a következő kártyát is! LAPOZZ!


3. Tarot XI. - A Vágy

A vágy, az erő, melyet ez a lap szimbolizál, bátorságot, szenvedélyt és életenergiát üzen. Neked is fontos feladataid vannak most, nem csupán a sorsnak. Gondold át mit szeretnél életedben teljesebbé tenni! Vess számot régi sérelmeiddel és fájdalmaiddal, a bátortalanságot, az aggódást, a szomorúságot pedig most tudatosan és éberen vizsgáld magadban - használd energiát adó erőként, ne pedig olyan érzésekként, melyek visszahúznak.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?