EZO

Válassz egy kártyát - kiderül, mi vár rád a szerelemben

Egyetlen lap, mégis rengeteg segítséget nyújt számodra ahhoz, hogy igazán boldog lehess.
  • Szerző: Ripost

Három lapot mutatunk neked. A három kártyát vedd szemügyre alaposan, és fedezd fel, melyik az, amely megszólít téged. Vagy dönts első benyomás, megérzés alapján. A fő, hogy ne kényszerítsd magad, engedd, hogy a kártyák vezessenek. És csakis akkor válassz, ha valamelyik valóban elér hozzád.

Mutatjuk a kártyák jelentését is! LAPOZZ!


1. lap: IX. - A Remete

Itt a lehetőséged rá, hogy magadba nézz, félrevonulj és őszintén mérlegre tedd: ki vagy, mit szeretnél és merre tartasz. Ha önként követed ezt az utat, az megvilágosodást és gazdagságot jelent a lelked számára. Most független vagy, és ne kezeld ezt teherként. Tekintsd áldásnak és lehetőségnek! A visszahúzódás lehet egy kiváló lehetőség a fejlődésre és boldogságod kiteljesítésére.

Mutatjuk a következő lap jelentését is! LAPOZZ!


2. lap: XVI. - A Torony

Úgy érzed, a biztonság falai meginogtak körülötted. Mostanra túlnőtted a kereteket, úgy érzed, már kilépnél abból, amiben vagy, megértél arra, hogy helyet adj valami újnak. Hogy ez egy új minőség a meglévő kapcsolatodban, vagy egy teljesen új kapcsolat kezdete, az rajtad áll. Koncentrálj arra, hogy a megszokott, berögzült mintákat hagyd a hátad mögött, és add át magad a változásnak.

Mutatjuk a következő lap jelentését is! LAPOZZ!


3. lap: XX. - A Végítélet

Ez a kártya a megváltást, a felszabadulást jelképezi. Megszabadulsz a nehézségektől, gondoktól, a gyötrő aggályoktól és kétségektől. Nézz magadba kritikusan és őszintén. Itt a lehetőség rá, hogy távolabbról ráláss helyzetedre, és felismerd, mit kell tenned, hogyan kell változnod saját boldogságod érdekében. Most búcsút inthetsz félelmeidnek, gátlásaidnak, azoknak a rossz érzéseknek vagy hálátlan helyzeteknek, melyek fogva tartanak. Ehhez pedig arra van szükség, ítélkezéstől mentesen, higgadtan és bölcsen lásd át a jelenlegi helyzetedet és azt, hogy miben szükséges fejlődnöd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?