EZO

Válassz egy kártyát, és megtudod, hol vár a boldogság!

Válassz a lapok közül egyet, és fény derül arra, hogy milyen úton kell elindulnod.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Három lapot mutatunk neked. Három tarot kártyát, mely közül egyet kell csak kiválasztanod. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek, és azt válaszd, amelyről úgy érzed, hogy leginkább megszólít téged!

Mutatjuk, mit jelent a lap, melyet választottál! LAPOZZ!


1. Tarot VI. - A szeretők

Ez a lap arra utal, hogy egy csodálatos, mély szerelmi kapcsolat vár rád. Vagy meglévő partnereddel fog még magasabb szintre emelkedni kapcsolatotok, vagy pedig rátalálsz egy igazán hozzád illő partnerre. A lap azonban ellentmondásos. Elsősorban azt jelzi, hogy valami nagy dolog van készülőben, és az élmény nagyszerű, egyben felkavaró is lesz. Ezért meglehet, hogy meglévő kapcsolatodnak a befejezése szükséges ahhoz, hogy rátalálj az Igazira. Neked kell szembenézned azzal a kérdéssel, vajon mit is vársz a valódi társadtól, mi az, ami neked igazi boldogságot ad.

Mutatjuk  a következő kártya jelentését is! LAPOZZ!


2. Tarot VIII. - Az igazság

Meg kell találnod belső egyensúlyodat. Ehhez pedig az szükséges, hogy igazságosan, felelősséggel szemléld helyzeteidet. Fektess most fokozott hangsúly a becsületességre és őszinteségre, közben pedig mérlegeld, mik azok a helyzetek életedben, melyek kibillentenek egyensúlyodból. Elcsendesedéssel, tiszta gondolatokkal, meditációval segíts önmagadnak megtalálni újra középpontodat, így újra nyugalomra és harmóniára lelsz.

Mutatjuk a következő kártya jelentését is! LAPOZZ!


3. Tarot XI. - Az erő

Életerőd és bátorságod adja kiegyensúlyozottságodat. Mindannyiunkban ott rejlenek a mély, ösztönszintű erők és vágyak. Nézz ezekkel szembe, barátkozz meg velük, fogadd el és szelídítsd meg őket. Legyél tudatos, és merd megélni az érzéseidet. Még a nehéz, gyakran titkolt érzelmeket is bátran éld meg, legyen szó akár fájdalomról, csalódottságról vagy szomorúságról - ezek ugyanis később energiát és erőt adhatnak. Élvezd ki a szenvedélyt és a bátorságot, mely benned rejlik.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?