EZO

Válassz egy kártyát és megmondjuk a jövőd! - meglepően őszinte teszt

Mindössze annyi a dolgod, hogy a 3 kártya közül kiválasztod, melyik szólít meg téged.
  • Szerző: Ripost

A lapokat, melyeket most látni fogsz, az ősi tarot kártyák közül választottuk ki. Ábrázolásuk modern, jelentésük azonban nagyon is mély. Ha szeretnéd érteni a jelenedet és tudni a jövőd, akkor csupán annyit kell tenned, hogy alaposan megnézed őket, és eldöntöd, megszólít-e valamelyik téged. Ha igen, akkor pedig nézd meg a kártya magyarázatát, és tudj meg olyan dolgokat is magadról, amit talán nem is sejtettél.

Ha úgy érzed, különösen hatással volt rád valamelyik kártya, akkor nézd meg az értelmezését, LAPOZZ!


1. A Bolond

Ez a lap nem más, mint a benned élő gyermek. Azért választottad ezt, mert újrakezdés előtt állsz, nyitottan és elvárások nélkül készülsz az élet egy új területére lépni. Azt mutatja, hogy önfeledt vagy és játékos - de vigyázz, mert utalhat balga naivságra is. Élvezd ki a benned lévő önfeledtséget, de tedd ezt bölcsen! Készen állsz a változásra, akár egy nagy ugrásra is. Sikerrel fogsz járni, mert szabad, bátor, kreatív ember vagy. Kövesd az utat, melyet a szíved diktál.

Nézd meg a további lapokat is! LAPOZZ!


2. A Mágus

Eszes, aktív, öntudatos vagy. Problémákkal kell szembenézned, de legyőzöd azokat, mert erősen és bölcsen használod tudatodat. Biztos vagy magadban, tisztában vagy képességeiddel, harmóniában van benned az ész, az érzelem, a tapasztalataid. Ideje, hogy megtaláld azt a közeget, ahol kiteljesedhetsz! Teremtsd meg azt a környezetet, ahol meg tudod élni és másokkal is meg tudod osztani, mire vagy képes!

Még nincs vége! LAPOZZ!


3. A Főpapnő

A fantázia, az álmodozás, az érzelmek és a spiritualitás uralnak. Ez a lap egy erős női szimbólum, mely rejtélyes és titokzatos. Ha ezt választottad, akkor olyan élethelyzetben vagy, mely bizonytalanságot okoz számodra. Eljött az ideje annak, hogy kicsit passzívvá válj, befelé figyelj, felismerd a rejtett és mélyebb vágyaidat. Ne ess végletekbe, ne utasítsd el a világot és ne zárd ki magad belőle! De elemezd érzéseidet, fejtsd meg a tapasztalataidat és a megértés által el fogod nyerni a nyugalmat, melyre vágysz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?