EZO

Válassz egy kártyát, és megkapod a választ a jövődre!

Három lap közül kell kiválasztanod, melyik áll hozzád legközelebb. Sorsod pedig feltárul.
  • Szerző: Ripost

Nézd meg alaposan ezeket a lapokat. Nem az a feladatod, hogy bármi áron válassz közülük egyet, inkább az, hogy hallgass a belső hangodra, és ha úgy érzed, megszólít a lapok közül, akkor nézd meg, vajon mit üzen neked. Az ősi tarot kártyák segítenek feltérképezni a sorsod, és boldogulni a jövődben.

Mutatjuk a kártyák jelentését! LAPOZZ!


1. VIII. - Az Igazság

Az összpontosítás, a becsületesség, a mérlegelés szimbóluma. Azt jelzi, hogy nyugalomra leltél - de legalábbis jó úton jársz annak megtalálásához. Annak érdekében, hogy harmóniádra rálelj, fontos, hogy tisztán láss. Erősítsd meg magad, koncentrálj belsődre, relaxálj, meditálj, fedezd fel életed azon területeit, melyek hajlamosak arra, hogy kibillentsenek. Ha ezeket megtaláltad, akkor gondold végig, milyen cselekvésekkel, milyen módszerekkel szoktad tudni elérni nyugalmad és belső békédet. Használd ezeket a módszereket tudatosan. Döntési helyzetben a kártya azt üzeni, hogy legyél becsületes, igazságos, maradj eltökélt és felelősségteljes - mindennek meglesz a pozitív eredménye, csak higgy magadban és az erődben.

Mutatjuk a következő kártya jelentését is! LAPOZZ!


2. IX. - A Remete

Bár a szónak gyakran negatív felhangja van, itt nincs szó arról, hogy meg kellene ijedned. A lap mindössze arra utal, hogy visszahúzódó, befelé figyelő, introvertált szakaszban vagy. Ez jó dolog, hiszen ezalatt megismerhet még jobban önmagad, megvilágosodhatsz és tisztán láthatsz mindent. A visszahúzódás nem egyenlő a magánnyal. Az önként vállalt visszavonulás tapasztalatot és bölcsességet ad. Élvezd ki az egyedüllétet, akár magad választottad, akár az élet hozta így. Ne törődj a nyájjal, amelyik megpróbál magával csábítani, ne foglalkozz a kritikákkal, koncentrálj azokra a feladatokra, melyeket világosabban szeretnél látni. Lazulj el, tekintsd ezt egy különleges és szép utazásnak önmagad középpontja felé.

Mutatjuk a következő kártya jelentését is. LAPOZZ!


3. X. - A Szerencsekerék

A szerencsekerék az életben sokszor kiszámíthatatlan, ki tudja, hol áll meg. Te azonban tudod befolyásolni az életedben, és a lap erre figyelmeztet! Csodák mindig történnek, és ha ezt már régóta nem tapasztaltad meg, akkor az azt jelzi, hogy valami nincs rendben és tenned kell, lépned kell! Az áttörés és a nagy változások küszöbén állsz! Vess számot azzal, hogy vajon ki vagy mi gátolhat meg benne. Fordulj azok felé az emberek és helyzetek felé, melyek bizalommal és reménnyel töltenek el. Add át magad a változásnak és állj készen arra, hogy valami szép és nagy dolog történik az életedben! Legyél nyitott és felszabadult ennek érkezésére és befogadására.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?