Magyar Péter mögött ott áll Bajnai Gordon és a DATADAT!

POLITIK
Létrehozva: 2017.08.20.

Válassz egy fát és fedezd fel személyiséged rejtett jegyeit

Döntéseink sokat elárulnak személyiségünkrõl, még akkor is, ha az a már a megszerzett tudást és tapasztalatot tükrözi. Az alábbi teszt segítségével lelked legmélyén lakó önmagadat fedezheted fel.

Válassz az alábbi fák közül egyet, amelyik a legszimpatikusabb számodra.

Választásod eredményét pedig azonnal ellenőrizheted is.

1. Felelősség és nyugalom

Mindig teljesíted a feladataidat, természetednél fogva felelősségteljes vagy. Szerény, de vállalkozó személyiségedet nagyszerű humorral fűszerezed meg. Fontos számodra, hogy fenntartsd a nyugalmat és a békét az életedben és a környezetedben.

Képes vagy meggyőző érveket felsorakoztatni egy-egy megbeszélés kapcsán, azonban gyakran tartasz a konfrontációtól és inkább visszahúzódsz a saját magad számára biztonságos helyekre.

Meg kell tanulnod elfogadni és haladni az áramlattal, elfogadni az életet, ahogy van. Ne felejtsd el, minden okkal történik. A te feladatod az, hogy kitaláld hogyan hozhatnád ki a legtöbbet minden helyzetből, így a folyamatos fejlődés biztosítva lenne számodra.

2. Együttműködés és megfontoltság

Keményen dolgozol azért, hogy megkapd, amire vágysz az életben, ugyanakkor segítesz másokon is. Megfontoltság, őszinteség, hűség és nyitottság jellemez. Előfordul, hogy egyszerre sok mindennel foglalkozol. Izgalmas sokféle tevékenységben részt venni és segíteni a többieknek, azonban ahhoz, hogy igazán sikeres legyél, rendszerre van szükséged az életedben. Inkább válassz csak néhány feladatot, amibe belefogsz, de azokat végezd el jól. Azokat, amelyeknek a befejezése túl sok időt és erőfeszítést igényel, ne vond össze más tevékenységekkel, hagyj rájuk elegendő időt.

3. Nagylelkűség és intellektus

Õszinte, diszkrét és ékesszóló ember vagy, aki nagyra értékeli a tudást és a jó ötleteket. Tudod, hogy a remek elképzelések képesek megváltoztatni a világot, ezért ragaszkodsz a sajátjaidhoz és eljuttatod másokhoz is. Azonban ha közömbösséggel találkozol a terveidet illetően, könnyen frusztrálttá válhatsz és nem a megfelelő helyen kezeled őket.

Ne felejtsd el, hogy három alapvető szabály van a belső békéd megteremtéséhez: élni, élni és nem ítélkezni mások felett. Légy bizonyos benne, hogy mindig a helyes utat választod, de azt is tudd, hogy nem az az egyetlen út.

A folytatáshoz lapozz!


4. Érzékenység és kreativitás

Mindig is barátságos, művészi vénával megáldott személyiség voltál, aki kíváncsi a világra és annak folyamatos változására. Érzékenységed az átlagnál mélyebb, így nagyszerű szépségérzettel és kiváló empátiával rendelkezel. Könnyedén kifejezed függetlenségedet, egyes esetekben túlzóvá válhatsz és szerfelett temperamentumos lehetsz.

A te kihívásod nem más mint a tolerancia a tanulással szemben és mások különbségeinek elfogadása. Ez abból fakad, hogy ezidáig kemény konfliktusokban volt részed szeretteid véleményével szemben. Azonban ha ezt a célt eléred, az életed sokkal békésebb és boldogabbá válik.

5. Kemény munka és hatékonyság

Aktív, határozott, keményen dolgozó, célorientált vagy, aki ha valamit el akar érni, akkor ahhoz minden elszántsággal és közvetlen módon jársz el, hogy megkapd. Ez azonban a legnagyobb gyengeségeddé is válhat, ha túl keményen dolgozol, a határok tiszteletben tartása nélkül. Fizikálisan és mentálisan is kimerülhetsz és szétforgácsolódhatsz.

A személyes fejlődés és a célok elérése az egyik legcsodálatosabb dolog a világon. Azonban ha egészséges szeretnél maradni, akkor fogadd el, hogy nyugalomra is szükséged van. A szeretteiddel való időtöltés és a pihenés is azt segíti elő, hogy munkád még kielégítőbb és hatékonyabb legyen.

6. Képzelőerő és precizitás

Tele vagy célokkal és álmokkal. Elképzeled, hogyan váltod terveidet valósággá és úgy követed azt, mintha kőbe lenne vésve. Nagyszerű dolgokat értél már el eddig is, de ne feledd, ha utat engedsz egy kis spontaneitásnak és több szabadságot mersz adni a célok elérésében, akkor az életed jelentősen javulni fog.

Ne felejtsd el, hogy az élet legnehezebb részeit is egy szelíd, őszinte mosollyal lehet kezelni.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Most jött a hír: Putyinnak lett igaza

origo.hu

Kiderült az igazság Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról

life.hu

Nem a férjéhez fordul Katalin a nehéz időkben: másik férfi a legnagyobb támogatója

hirtv.hu

Vezércikk – Orbán Viktor az Európai Parlament vezetőinek leváltására készül + videó

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

origo.hu

Kiderült, ki Árpa Attila barátnője

mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Feladta a harcot, édesapja után halt a hétvégi háztűzből kimentett 4 éves kisfiú

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít

EZO

Nem ez lesz életük legjobb hétvégéje a csillagjegyeknek

EZO

Ennek a három csillagjegynek óriási szerencsét hoz a Jupiter és az Uránusz együttállása