EZO

Gyilkos ösztön: ez a három csillagjegy arra játszik, hogy eltiporjon másokat a munkahelyén

Akármilyen kedvesek is a magánéletükben, ezeket a csillagjegyeket mindenki igyekszik elkerülni egy munkahelyen. Ugyanis minden eszközt bevetnek, hogy kicsinálják a kollégáikat...
  • Szerző:

Kár lenne tagadni, hogy vannak törtető csillagjegyek, akik pokollá teszik a munkatársaik életét odabent. Nem válogatnak az eszközökben, ha szeretnék elérni a céljaikat, bármit megtesznek egy előléptetésért vagy a jobb fizetésért, de vannak köztük, akik simán csak élvezetből kínozzák a kollégákat. Lássuk, melyek azok a törtető csillagjegyek, akikkel jobb óvatosnak lenni a munkahelyen!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pexels.com

A manipuláció nagymestere a Nyilas

via GIPHY

Mindig a társaság középpontja, meggyőző szövege van és sokan szeretik; ez nincs másképpen a munkahelyen sem. Jó emberismerete van, pontosan tudja, kinek mire van szüksége. Ám ezt a képességét van, hogy a kollégák ellen fordítja. Rafinált trükkökkel a bizalmukba férkőzik, és utána úgy manipulálja őket, ahogy csak akarja; legtöbbször a főnököt is beleértve. Ha valaki átlát a szitán, és szembesíti a viselkedésével, nem nyugszik, míg bosszút nem áll.

Mindenkivel versenyezni akar a Kos

via GIPHY

Hajlamos arra, hogy úgy gondolja, mindent jobban tud másoknál, és senki nem képes jól elvégezni a feladatokat. Ezért nehezen viseli, ha valakitől függ; utál csapatban dolgozni, mindig talál kifogásolnivalót. Minden helyzetet versenynek tekint, és ez így van a munkahelyen is: addig nem nyugszik, míg egy nála jobban teljesítő kollégát le nem gyűr. A legjobban akkor érzi magát, ha egyedül dolgozhat, és nem kell másokkal osztoznia se a felelősségen, se az elismerésen.

Alattomosan támad a Bika

via GIPHY

A munkában türelmes és kitartó, nem adja fel a céljait. Imádja a kézzel fogható, anyagi javakat, így számára a siker mércéje, hogy mennyit keres és milyen pozíciót tölt be. Eredményeivel tisztában van, nem szerénykedik, sőt, hajlamos az önelégültségre is. Sokszor érez ürességet belül, ilyenkor irigy a környezetére; nem ritka, hogy a munkatársaira is. Ha úgy érzi, hogy jobbak nála, akár másokat is kiüt a nyeregből, hogy előrébb jusson, ám az üresség érzését ez csak ideig-óráig enyhíti.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?