EZO

Tízmilliószoros nap, így hat rád holnap a júniusi telihold

Pénteken minden tízmilliószoros energiával hat rád, ráadásul egybeesik a teliholddal. Vigyázz, mit kívánsz, teljesülhet!

Június 9-én, pénteken a Nyilasban lesz lesz "teljes" a hold, de egyben tízmilliószoros nap is lesz. Különleges csodatévő nap vár rád, minden, amire gondolsz és amit teszel, több energiát, több figyelmet kap, befolyásolja a jövődet. Komoly előrelépéseket tehetsz életed változtatásában. Ehhez az nyújt segítséget, ha inkább a pozitív gondolataidra figyelsz. Minden egyebet hagyj, ne ragadj bele az önsajnálatba. Előfordulhat, hogy a telihold hatása miatt érzékenyebb leszel, így ha teheted, akkor olyan dolgokat csinálj a nap folyamán, amiket szeretsz, amik jólesnek a lelkednek.

A mostani telihold a szabadságvágyról, az újítási vágyról, új ötletekről, a változást akadályozó meggyőződések elengedéséről szól. 

3 dolog, amin érdemes most elgondolkodnod:

1. Állj ki magadért

Többször elgondolkodtál azon az elmúlt hónapokban, hogy változtatnod kellene. Mitől félsz? Mi van a fejedben, amiért nem kommunikálsz? Miért gondolod esetleg, hogy elveszíted a másik ember szeretetét, ha nemet mondasz?

2. Tanulj valami újat

Többször eszedbe jutott, hogy tanulnál, de valami meggátolt ebben. Itt az idő, légy bátor. Ne gyárts kifogásokat. Lépd meg, amit szeretnél.

3. Ne csak álmodozz, tedd is meg

Mitől félsz, mi tart vissza? A sikertelenségtől való félelem? Gondolkodtál azon, hogy pici gyermekként hányszor indultál el, és hányszor estél fenékre? Ma mégis jársz!

Ha őszintén szembe tudsz nézni a korlátozó gondolataiddal és tettre váltod azt, amire vágysz, most nagy támogató energiákban lesz részed. Mindenképpen érdemes kihasználnod ezt a lehetőséget. Holnap este pedig sétálj egy jót csendben a teliholdas éjszakában, a természetben.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?