Létrehozva: 2021.06.18.

Mutasd a tenyered, megmondjuk, mit árul el rólad!

Hihetetlen, milyen sokat elárulnak a tenyérvonalak! Meglepően egyediek, akár csak az emberi életek. Ismerd meg a saját sorsodat!

Tenyér vonalai árulkodnak személyiségről, életről, szerelemről és a sorsról is. Mutatjuk a négy jellegzetes vonalat, így te is megismerkedhetsz velük. Mindkét kezed érdemes megvizsgálni, hiszen így válik láthatóvá az idő múlásával, a változás is.

Tenyérjóslás Fotó: Shutterstock

A passzív kezeden az örökölt tulajdonságaid, a hozott mintáid mutatkoznak meg, míg a többet használt kezeden a változások jelennek meg születésed óta. Akinek hatalmas az eltérés a két keze között, az egészen biztos foglalkozik önismereti, lelki, szellemi munkával, önfejlesztéssel. Mutatja, hogy tudatosan éli az életét.

Tenyérvonalak

1.Szívvonal

Ne csodálkozz! Természetesen a szerelmi életedről árulkodik ez a vonal. Ha rövid, halvány vagy nagyon egyenes, akkor téged nem a romantika vezérel, inkább vagy logikus a szerelmi ügyekben. Ha viszont hullámos, erős, vastag, és sok más vonal keresztezi, akkor gazdag szerelmi életed van. Ha a szívvonalad a közvetlenül a mutatóujjad alatt kezdődik, akkor elég válogatós vagy, többször is meggondolod kivel állsz szóba. Ha pedig keresztezi az életvonaladat ,akkor előfordulhat, hogy nem egyszer törik össze a szíved az életben.

2. Fejvonal

Megmutatja a veled született képességeket, és árulkodik a személyiségedről is. Ha halvány, akkor nehezen fókuszálsz és hajlamos vagy álmodozni. Ha hosszú ez a vonalad – ez a leghatásosabb mindegyik vonal közül -, akkor éles elméjű vagy, kiváló gondolkodásra vall. Ha a vonal mély, akkor összeszedett vagy, akinek nincs problémája a tanulással, és nagyon jól kommunikálsz. Ha rövid ez a vonalad, akkor nem merülsz el a részletekben, hajlamos vagy a felszínességre, de ettől még sikeres lehetsz.

3. Életvonal

A hüvelykujjat öleli körbe, akinek halvány ez a vonal, annak érdemes odafigyelnie, hogy ne folyjanak el energiái, életerejét ne adja oda másnak. Mélyebb életvonal, különösebb nehézségek nélküli életútra utal. A törések, viszont életmódváltásokról, változásokról mesélnek. rengeteg tanulságról az életben. Szintemelkedésekről. Ez a vonal tudósít a fizikai állapotról is. Ha valakinek sok hosszanti vonal fut a kezén, hosszú életet jelenthet, többszöri nehézségek leküzdése mellett.

4. Sorsvonal

Ez a vonal mutatja meg azokat az eseményeket, melyekre szinte nincs hatásod, viszont az eseményeknek befolyása van az életedre. Ha mély ez a vonal a tenyereden, akkor több sorsszerű fordulatra számíthatsz az életed során. Ha az életvonalad elejéhez kapcsolódik a sorsvonal, akkor fiatalon az önmegvalósításon fogsz dolgozni. Ha közben fut össze a két vonal, akkor később jön el életedben a sorsszerű változtatás. A törések rajtad kívülálló változást jelentenek. Kettős sorsvonal nem jó jel. Két életet jelent, egyet a valóságban, ami szinte gyötrelmes és egyet álmainkban. Ha nem lelhető fel a tenyéren a sorsvonal, akkor olyan, mint ha nem élne az ember, hanem véletlenül pottyant volna ebbe a világba. A tenyér vonalai árulkodnak!

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döntött a romániai magyar botránybíróról az UEFA

origo.hu

Az amerikaiak szerint így lesz vége a háborúnak

borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

hirtv.hu

Napindító: Dunda György – A külföldön tartózkodó hadköteles korú férfiak mától nem kaphatnak útlevelet + videó

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

mandiner.hu

Oroszország elkezdte bombázni Oroszországot!

origo.hu

Hatalmas veszélybe kerültek Ördög Nóráék

astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. április 22-28.: a Skorpió telihold segít az elengedésben

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

„Megvan bennem a vágy” – Marco Rossi dörzsölheti a tenyerét, komoly ajánlatot kapott

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed

EZO

Három csillagjegy, akikre még áprilisban rátalál a nagy szerelem

EZO

Mindig ugyanaz jelenik meg álmodban? Így üzen a tudatalattid!