EZO

Mesés gazdagságról árulkodik ez a vonal a tenyeredben

A tenyér vonalai mindent elárulnak; ám a többség egyedül az életvonalat szokta vizslatni. Pedig a többi is igencsak érdekes dolgokat mutat meg rólad és a sorsodról...
  • Szerző:

Szívvonal, sorsvonal, fejvonal… sokkal több titkot rejt a tenyered, mint amit az életvonaladból ki lehet olvasni. Akárcsak az ujjlenyomataid, a tenyered rajzolata is egyedi és megismételhetetlen; és azok, akik mélyen beleásták magukat a tenyérjóslás tudományába, egy pillantás alatt megmondják, ki vagy, és milyen sors vár rád.

Fotó: Pixabay.com

Bal kezed a képességeidről, jobb az adottságaidról árulkodik; és néhány vonalból az is kiolvasható, milyen lesz a pénzügyi helyzeted. A sorsvonal mutatja meg legbiztosabban, vajon szerencsés leszel-e pénzügyi téren; ám azt kevesen tudják, hogy a jobb- és bal tenyered szívvonala amellett, hogy a párkapcsolatodat mutatja meg, bizony, is erről árulkodik.

Grafika: Ripost

Míg az életvonalból a várható élettartam jósolható meg, a szívvonal azt árulja el, milyen az illető érzelemvilága; utóbbi pedig hihetetlenül fontos akár a karrierválasztásnál, akár pedig a pénzhez való viszonynál. A két szívvonal háromféleképpen kapcsolódhat egymáshoz: ha egymás mellé teszed a két tenyered, összeérhetnek, vagy pedig az egyik magasabban van, mint a másik. Ez az egymáshoz való viszonyuk rengeteget elárul az érzelmi életedről, a karakteredről, és ezáltal a jövődről is.

Grafika: Ripost

1. Amikor összeér a két vonal

A mindened a harmónia és a szeretet, és az életedet is úgy alakítod, hogy ez legyen benne a központi helyen. Nem csoda, hogy mindenki szeret a közeledben lenni: csupa szív vagy, jóságod és empátiád mindenkit feltölt. Ha csak lehet, szeretsz segíteni másoknak, és mindent szeretnél elkövetni, hogy a világ egy jobb hely legyen. Emiatt a gazdagságot sokszor nem is pénzben méred: a feléd visszaáramló szeretetben és jóságban, a harmóniában. Ennek ellenére szinte soha nincsenek anyagi problémáid, mert valahogy minden nehéz helyzet egy varázsütésre megoldódik körülötted; és sokszor anyagi formában is visszakapod a törődést, szeretetet, amit másoknak adsz. A szerelemben óvatos vagy, alaposan megnézed, kivel köteleződsz el.

2. A jobb szívvonal van felül

Állandó tudásvágy hajt előre az utadon, imádsz nálad bölcsebbektől tanulni, új helyeket, embereket felfedezni. Mindig tele vagy kérdésekkel, így a szabályokat nem szívesen tartod be, ha nem látod értelmüket. Emiatt sok konfliktusod is adódik a karrieredben, de hosszú távon tiéd a győzelem. Számodra mindennél fontosabb a tudás és a fejlődés, és fittyet hánysz arra, mások mit gondolnak rólad. Pénzügyek terén nem túl szerencsés ez a felállás, de ha arra összpontosítasz, hogyan tudsz stabil anyagi hátteret biztosítani magadnak, ha ezzel kapcsolatban szeretnéd magadévá tenni a tudást, akkor a siker a tiéd lesz.

3. A bal kezed szívvonala van magasabban

Makacs, kitartó jellem vagy, aki soha nem adja fel a céljait, és mindig kész megharcolni értük. Sokszor vádol azzal a környezeted, hogy agresszív vagy. Imádod a kihívásokat, a napi rutinba hamar belefásulsz, és nem szeretsz egybeolvadni a szürke tömeggel. Független ember vagy, aki nehezen kötődik másokhoz, viszont szenvedélyesen mész a céljaid után. Egy ilyen úton akkor is az öledbe csöppen a pénzügyi siker, ha nem kifejezetten az a célod. Ha szerelmet találsz, nehezed adod be a derekad; de ha már elköteleződtél, akkor tűzön-vízen át kitartasz a párod mellett.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?