Létrehozva: 2021.12.31.

Szilveszteri horoszkóp: Mit ígérnek a csillagok az év utolsó napjára

Mit tartogat az idei szilveszter? Vajon jobb, ha nagyot bulizol vagy érdemes otthon maradnod? Ezt üzenik a csillagok!

Megérkezett a szilveszteri horoszkóp, ezt igérik az év utolsó napjára a csillagok. Most megtudthatod, mi vár rád csillagjegyed szerint.

Szilveszteri horoszkóp (Fotó: Shutterstock)

Kos

Nem is gondolod, milyen jó szilvesztered lesz. Az utolsó pillanatban kapsz egy meghívást, ne utasítsd el. Még a szerelem érzése is megérinthet éjfél előtt, de ne vedd túl komolyan. Izgalmasnak ígérkezik ez a pár óra, vesd bele magad bátran, érezd jól magad, csak ne gondold túl a dolgokat! Ha nem vagy szingli, akkor is szuper szilveszered lesz, barátokkal kellemesen tölthetitek az estét.

Bika

Kellemesen töltheted az év utolsó napját, de nem a hatalmas buliról fog szólni ez az éjszaka. Inkább maradsz otthon a pároddal, vagy a családoddal. Esetleg pár régi baráttal. De nem te leszel idén a buli bohóca! Kuckózz be otthon és válassz egy jó filmet.

Ikrek

Kettőséget érzel szilveszter éjszaka, mennél is és maradnál is. Party arcnak is jó lehetsz, de ha otthon maradsz sem bánod meg. Egy a fontos, ne agyald szét az egészet, dönts és örülj az év utolsó napjának. Nem tudsz most rosszul dönteni, ne mérgezd meg azzal, hogy kétségekbe ringatod magad órákig. Ne vergődj!

Rák

Fogd vissza, ha rádtör a tombolhatnék, nem lesz jó vége. Ezt a figyelmeztetést jobb, ha komolyan veszed. Még a végén megárt a sok ital, abból pedig most nem jössz ki jól, ez egészen biztos. Jobb a békesség! Úgy is jól érezheted magad, ha csak üdítőt iszol ma este.

Oroszlán

Elég volt ebből az évből, nagyon várod az új esztendőt. Most nem megy a felhőtlen bulizás sem, inkább kedveseddel bújnál össze otthon. Ha pedig egyedül vagy, és nyomja valami a leked, akkor inkább kösd le magad valamivel, néhány baráton kívül nem hiányzik neked most senki. Érthető.

Szűz

Nagyon várod, hogy kirúgj a hámból, az idei év végi partit neked találták ki! Tudod, hol a határ, ha az italról van szó, de a vártnál többet táncolsz, és remekül fogod magad érezni. Bátran indulj neki az éjszakának.

Mérleg

Óév búcsuztatójának nagy energiákkal indulhatsz neki, de nem baj, ha nem reggelig tart a buli, ahová meghívtak. Leléphetsz bártan a pezsgőzés után, hidd el, nem kell mindig veled zárják a partit. Nem kell, hogy túlcsorduljon a pohár!

Skorpió

Szedd össze magad és indulj el. Veled az a baj, hogy magadban idétlenkedsz. Hová menj és kivel? Ne a kifogásokat keresd, hanem döntsd el hová mennél a szíved szerint. Kis csapatban hatalmas bulit csaphatsz.

Nyilas

Kivételesen csendes, beszélgetős estére vágysz, így is tervezel, de bármit hozhat az éjszaka, engedd át magad a lehetőségeknek. Lehet még egy új ismeretségre is szert teszel, ki tudja, mi lesz belőle? Jöhet a csók éjfél után!

Bak

Nem izgat fel az szilveszteri buli. De egy jó vacsora, pezsgő és egy kellemes hely, azért megdobbantja a szíved. Végre kikapcsolhatsz, vegyél fel egy dögös ruhát, ma éjszaka lehet kellemesen és túlzások nélkül is szórakozni. Nem fogsz csalódni a szilveszeri horoszkópban.

Vízöntő

A nap folyamán felmerül, hogy társaságban töltsd a szilvesztert, de a végén valószínű a pároddal kettesben lesztek. Ne csüggedj, meglásd jól választottatok. Ha szingli vagy, akkor egy-két baráttal a pizsi parti a legjobb döntés.

Halak

Igen jól fogsz szórakozni, még az is lehet a párod meglep egy nem várt eseménnyel. Hirtelen kapd fel akkor a legjobb rucid, egy kis smink és indulhat a buli. Kellő mennyiségű alkohol mellett feloldódik benned minden feszültség, ami esetleg az óévben felhalmozódott. Add ki magadból, táncold át az éjszakát!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem hitt a szemének a turista, amikor kinézett a szállodai szobája ablakán, több követője hisztériás rohamot kapott

origo.hu

Magyar Péter bevallotta, hogy loptak

borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

mandiner.hu

Sajtóhír: az OBI tulajdonosa megrendezte halálát és Oroszországba menekült

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

origo.hu

Itt a drámai bejelentés: újabb pusztító fegyvereket kap Ukrajna, kitörhet a világháború

lakaskultura.hu

Váza saját kezűleg: Zseniális DIY-ötlet a lakberendezés szerelmeseinek

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

magyarnemzet.hu

Nem várt támogatás érkezett Orbánnak, magyar sztárok álltak a politikája mellé

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Most kiderült: ez a 4 csillagjegy a legjobb az ágyban

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse