EZO

Ma szextilbe kerül a Vénusz és az Uránusz, három jegyre hoz szerencsét a különleges állás

Még azok is kevés figyelmet fordítanak a fényszögekre, akik egyébként hisznek a horoszkópokban. Pedig a Vénusz és Uránusz szextil nagyon jó hatással van a csillagjegyekre, tele van lehetőségekkel ez az időszak...
  • Szerző:

A Vénusz és Uránusz szextil hatalmas lehetőségeket hordoz magában, érdemes figyelned nem csupán a belső hangodra, de a külvilágból érkező titokzatos jelekre is! A két bolygó fényszöge ugyanis váratlan lehetőségeket tartogat, olyanokat, amikre álmodban sem gondoltál volna. Ahhoz azonban, hogy észrevedd, nyitott szemmel kell járnod! Hiszen az új lehetőség bárhogy bekopogtathat az életedbe: lehet akár egy váratlan telefonhívás, akár egy különleges látogató.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerencsés napok 01

A Vénusz és Uránusz szextilbe kerül március 3-án, és ez sok csillagjegy életét megváltoztathatja. Fotó: Pixabay.com

Fontos tudni, hogy a Vénusz a szerelmet, a szépséget és a párkapcsolatokat is uralja ugyan, de nem szabad elmenni amellett, hogy az önértékelést, a belső értékeket és a bevételeket is irányítja. Így gyakorlatilag szinte bármilyen pozitív változásra számíthatsz, csalódást biztosan nem fog okozni március 3-án a Vénusz-Uránusz szextil. Három csillagjegynek azonban különösen érdemes figyelnie a jeleket, hiszen rájuk sokkal erősebben hat az égi együttállás.

Fotó: Pixabay.com

Az Oroszlánok élete várhatóan nagyot fog fordulni, méghozzá a jó irányba. Bár sokuknak nem úgy sikerült a tavalyi év, ahogy eltervezték, idén a legmerészebb álmaik is valóra válhatnak. Rendeződnek a baráti és családi kapcsolatok, ha egyedülállók, most bekopogtathat a szerelem, ha párkapcsolatban élnek, megszilárdul az elköteleződés, szeretet. Most indulnak be azok a folyamatok, amik az év második felében várható sikereket megalapozzák, érdemes nyitott szemmel járni!

Fotó: Pixabay.com

A Nyilas jegyűek végre megtalálják a boldogságot az elmúlt év hányattatásai után, sőt, megvalósíthatják, amit a legjobban szeretnének. Nem is hinnék, hogy március elején érkezik meg az életükbe a lehetőség, amivel végre valóra válthatják az álmaikat! Mivel mindig optimisták, pontosan tudják, hogy a boldogságot az élet apró örömeiben kell keressék; de pont emiatt tudják bevonzani a nagyobb sikereket idén. Hiszen a hálaérzés mágnesként vonzza a pozitív dolgokat. Olyan emberek bukkannak fel az életükben, akik támogatják, segítik őket az útjukon; és könnyen lehet, hogy megérkezik a szerelem is.

Fotó: pixabay.com

A szerencse fia lesz a Szűz csillagjegy idén, ha nyitott szemmel jár a két bolygó együttállása alatt. Nem csupán a szakmai előmenetele indul be rohamléptekkel, de új barátokat is találhat. A mindig precíz szűz szeme e hónapban felnyílik, és meglátja, hogy szeretetteljes, támogató emberek veszik körül; és ez korábban soha nem érzett elégedettséggel tölti majd el. Ilyen lelkiállapotban pedig mágnesként vonzza a sikereket, sőt: ha még nincs partnere, a szerelmet is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?