EZO

Ennek a három jegynek sok jót tartogat a márciusi szerencsenap

Akármilyen is volt az előző év, és akármilyen most a helyzet, a március az asztrológiában mindig egy új kezdet ígéretét hordozza – egyik napja pedig hihetetlenül jó energiákat hordoz. Vajon melyik jegynek lesz különösen izgalmas ez a szerencsés nap?

Mindenki érzi már a tavaszt, és ez még akkor is reménykeltő, ha a járványhelyzet továbbra sem enyhít a szorításán. Ha a feszültség nem is lett sokkal kisebb, legalább a téli sötétséget magunk mögött hagyjuk. Az asztrológusok szerint azonban lesz egy nap a hónapban, a március 13-a, amely különösen szerencsés nap lehet szinte mindenkinek, de különösen bizonyos jegyek számára. Nézzük, ki mire számíthat!

Szerencsés nap 01

Vajon melyik jegynek hozza a legtöbb kellemes meglepetést ez a szerencsés nap?
Fotó: Pixabay.com

A Vénusz segít, hogy minden a helyére kerüljön!

Ez a nap nem sokkal az Újhold utánra esik, ami már önmagában is az új kezdetet jelképezi. Ezen kívül a Vénusz és a Neptunusz együtt áll a Halak jegyében: ezzel az érzelmes, alkalmazkodó jeggyel mindkét bolygó nagyon jó barátságban van. A Vénusz kifejezetten emelkedett hangulatba kerül ebben a jegyben, míg a Halak jegyének egyenesen az uralkodó bolygója a Neptunusz.

Március 13.-a azért lesz extrán szerencsés nap, mert az együttállás miatt úgy fogod érezni, hogy végre minden a helyére kerül, enyhül az utóbbi hónapok káosza. Ráadásul végre nem érezzük már a hátráló Merkúr hatását sem, amit a hátrálás megszűnte után, egyre enyhülő mértékben még két hétig tapasztaltunk. Március 13.-án már egyetlen bolygó sem hátrál, ettől pedig mindenki felszabadultabbnak érzi magát. Néhány csillagjegy különösen!

Ki lesz a szerencsés nap legnagyobb haszonélvezője?

A Halak jegyében születettekre különösen nagy hatással van a szerencsés nap energiája. Rajtuk kívül azonban a másik két víz-jegy, a Rák és Skorpió is flow-ban érezheti magát. A második vonalban pedig ott van a Bika és a Bak, akik, bár valamivel kisebb mértékben, de mégis részesülnek a szerencsés nap csupa jót hozó energiájából.

Szerencsés nap 02

Ebben a hónapban megvalósíthatod régi vágyaidat!
Fotó: Pixabay.com

Van még szerencsés nap a hónapban!

Március 13. azonban nem az egyetlen szerencsés nap ebben a hónapban. Az ezüstérmes március 25. napja, amikor különösen a tűz-jegyeknek (a Kos-, Oroszlán-, és Nyilas-szülötteknek), valamint a levegő-jegyeknek (a Mérlegeknek, a Vízöntőknek és az Ikrek jegyűeknek) érdemes belekezdeni valamibe, amit igazán akarnak, és amire már régóta vágytak, csak eddig nem volt bátorságuk a gyakorlatban is megvalósítani. Ezen a napon a Vénusz és a Nap áll együtt a Kosban, ami segít, hogy mi is fényesen ragyogjunk, szeressünk, magunkhoz vonzzuk, amit nagyra értékelünk, és szépnek tartunk. Ez különösképp a tüzes Kosokra, Oroszlánokra és Nyilasokra igaz. Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő jegyűeknek ezen a napon a Mars bolygó segít sokat abban, hogy végre valóra válthassák a legmerészebb álmaikat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?