Létrehozva: 2018.04.07.

Szerelmi horoszkóp: most kell lépned, hogy szebb legyen a nyár

Szeretnéd boldog kapcsolatban eltölteni a nyarat? A szerelmeddel elutazni egy távoli, egzotikus szigetre? Ezt most, tavasszal kell megalapoznod. Hallgass a csillagokra, légy kész a kapcsolódásra.

Szerző Rózsa Dia

KOS (március 21 – április 20)

Nem szerencsés dolog a munkát a magánélettel összekeverni. Arról nem beszélve, hogy ezzel fölöslegesen kockáztathatod még az állásodat is. Szerencsére erre már rájöttél.

Ha az igaz szerelmet keresed, ne mulassz el egy plátói kapcsolatot, melyet a tavasz hoz eléd. Míg kezdetben unalmasnak tűnik, hamarosan fellobban a tűz köztetek. Júliusban jön el az ideje, hogy hallgass a szívedre, és döntést hozz. Augusztusban külön utakon indultok új kalandok felé. Ez próbára teszi a kapcsolatotokat.

BIKA (április 21 – május 21)

Tavasszal szükség lesz a humorodra és a karizmádra, hogy elnyerd az általad kiszemelt személy szívét. A Bika jegyében születettek óriási színészi tehetséggel bírnak, így ez nem jelent majd problémát számodra ez a kihívás sem. Mivel a föld jegyéhez tartozol, a praktikus szempontok kerülnek előtérbe.

Valaki a közeledben megérdemli, hogy meghódítsd. Szentelj elegendő időt a romantikus előkészületeknek. Tudod jól, hogy az élet fontosabb a munkánál. Õ is értékelni fogja a különleges figyelmet.

IKREK (május 22 – június 21)

Egy újdonsült munkatársad minden alkalmat megragad, hogy a közeledbe kerülve szóba elegyedjen veled. Ha neked is szimpatikus, ne állj ellen a vonzalmának. Keressétek meg a közös érdeklődési területeket, esetleg hosszú távú célokat is. Rengeteg kellemes meglepetésben lehet részetek.

Nyárra érdemes hosszabb utazást tervezned. Egy különleges ismeretséget hoz majd ez az alkalom. Vesd be magad. Te pontosan tudod, hogyan érd el, hogy körberajongjanak, kényeztessenek.

RÁK (június 22 – július 23)

A társad (vagy a legjobb barátod) egy kemény, embert próbáló időszakon megy most át. Ez rád is kihat. A terveidet az ő támogatása érdekében módosítod. Tavasszal ezért nem sok időd marad magadra, de Jupiternek hála augusztusban a kapcsolatotok szerelemmé erősödik.

Ha szingli vagy, olyan személyek között keresgélj, akik különleges humorukkal megnevettetnek másokat.

OROSZLÁN (július 24 – augusztus 23)

Te mindig készen állsz arra, hogy megvédd azokat, akiket szeretsz. A partnered eközben kicsit úgy érzi, hogy az árnyékodban él. Időnként féltékenység gyötri a népszerűséged miatt. Szánj rá időt, energiát, és biztosítsd a szerelmedről.

Júliusban egy váratlan konfliktus teszi próbára a kapcsolatotokat. Szükség lesz minden diplomáciai érzékedre, hogy elkerüld a katasztrófát. Ebben a feszült időszakban ügyelj a szavaidra és a hanghordozásra. Fölösleges félreértésekhez vezethet, ha nem vagy teljesen őszinte.

SZÛZ (augusztus 24 – szeptember 23)

Egy új vagy meglévő barátság fejlődik valami egészen különleges kapcsolattá áprilisban. Hogy ez megtörténjen, le kell győzni bizonyos akadályokat. Igyekezzetek felfedezni egymásban minél több újat, ezzel erősítitek az összetartozás érzését. Bár a csillagok segítenek abban, hogy új szintre emeljétek a viszonyotokat, ám egészen szeptemberig még sokszor érzitek azt, hogy akadályokba ütköztök. Ne hagyjátok, hogy a frusztráció eleméssze a hiteteket egymásban.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23)

Ha egy fényét vesztett kapcsolatban vesztegelsz, a csillagok állása ebben az évben segít döntésre jutnod. Kérdezd meg magadban: megéri-e, hogy egy problémás alakra pocsékold a figyelmedet. Talán ideje továbblépni. A döntésed friss energiával tölt el, szinte megfiatalodsz. A szabadság újra értelmet ad az életednek. Feltűnik valaki a környékeden vagy a baráti körödben, akit szeretni tudnál. A Mars melléd áll májusban és júniusban, hogy tartóssá váljon a románc.

SKORPIÓ (október 24 – november 22)

A jelenlegi kapcsolatod újításra szorul. Ez azzal jár, hogy őszintén fel kell tárnotok az érzelmeiteket. Adjatok egymásnak egy kis teret. Mint tudjátok, a távolság a közeledés feltétele. Romantikus hajlamod perzselő fordulatot hozhat. Ha felmerül az esküvő vagy bármilyen ünnepség gondolata, erre az augusztus a legkedvezőbb…

Egyedülálló vagy? Már nem sokáig! Tavasszal bemutatnak neked valakit, aki külsőre nézve megnyerő, és még az érdeklődési körötök is hasonló. Augusztusban rájössz, hogy számodra az emberi kapcsolatban a mindent vagy semmit törvénye érvényesül.

NYILAS (november 23 – december 21)

Az összes kapcsolati probléma, melyet partnereddel eddig elfojtottatok, áprilistól júliusig terítékre kerül. Ha sikeresen megoldjátok a folyamatos feszültségeket okozó félreértéseket, a kerítések leomolhatnak köztetek. Megérted végre a saját érzéseidet is. Rájöhetsz, hogy valódi, tartós kapcsolatra vágysz, melyet házasságnak neveznek.

Szingli vagy? A baráti körödben valaki segítségre szorul. Ne késlekedj! A segítő kéz nyújtása egy jelentőségteljes kapcsolathoz vezethet, mely bármikor különleges, romantikus viszonnyá alakulhat.

BAK (december 22 – január 20)

A munkád és a társadalmi kötelezettségeid szinte maguk alá temetnek? Ne hagyd, hogy a szerelem messze sodródjon tőled. A tavaszi hónapokban különösen figyelj rá, hogy társaddal ne térjetek el a közös iránytól, céloktól. Tervezzetek együtt eltöltött, értékes időt. Ez erősíti a kapcsolatotokat.

Pillanatnyilag nem vagy még kapcsolatban? Kis türelem! Augusztus izgalmas és frissítő meglepetést tartogat a számodra. Vegyél részt szabadtéri időtöltésekben. Ez alkalom lehet arra, hogy megismerd az igazit.

VÍZÖNTÕ (január 21 – február 19)

A pezsgő társadalmi életed, partik, meghívások távol tartanak a partneredtől. Õ emiatt úgy érzi, teljesen háttérbe szorult a házasságotok. Ha szeretnéd megmenteni, sürgősen gondolj valami megoldásra.

Ez lehet például egy vele eltöltött titkos kis út. Az együtt megélt élményeken osztozva rájöhetsz, milyen fontos megőrizni azt, ami a tied.

Még nem találtad meg a párodat? Lehet, hogy a munkatársaid vakrandit szerveznek számodra. Meg vannak győződve róla, hogy ti egymásnak vagytok teremtve. Pár további találkozás után te is fölfedezed a közös értékeket. Még a szikra is fellobbanhat…  

HALAK (február 20 – március 20)

A csillagok óvatosságra intik a Halak jegy szülötteit. Áprilisban a kapcsolatokban nem tanácsos semmiféle változás bevezetése. Megzavarhatja a kialakult szokásokat, ami a biztonság- és a kényelemérzés elvesztéséhez vezethet.  

Akár van partnered, akár nincs, a nyáron utazz el messzire. A testednek és a lelkednek is újratöltődésre van szüksége. Egy különleges nyaralás életre szóló élménnyel gazdagíthat.

Szerző Rózsa Dia

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

hirtv.hu

Nem állnak ki Varga Judit mellett + videó

metropol.hu

A Házasság első látásra sztárja vallomást tett

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. február 29.: grátisz ez a nap

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep