EZO

Május közepén robban a szerelem, neked is izgalmas időt ígérnek a csillagok

Erős energiák érkeznek május közepén, minden csillagjegyre hatással lesznek a szerelemben. Te sem maradsz ki a változásból!
címkék:

Ez a májusi szerelmi horoszkóp megmutatja, mi vár rád a hónap közepétől. Izgalmas időket élünk, szerelmek, párkapcsolatok, házasságok bomlottak fel és jöttek létre újak az elmúlt hetekben. A május a napfény és a virágzás hava, talán neked is berobban a szerelem az életedbe. Íme, a májusi szerelmi horoszkóp.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerelmi horoszkóp

Szerelmi horoszkóp

Kos

Ha szingli vagy, akkor készülj fel egy futó kalandra. Elsöprően érkezhet valaki az életedbe, még az sincs kizárva, hogy nem is egy jelentkező akad. Erős energiák lesznek. Ha párkapcsolatban élsz, akkor is igen mozgalmas hetek elé nézel. Lényeges, hogy a ne a negatív dolgokra koncentrálj, ott van a romantika a szívedben és a párodéban is.

Bika

A május 10-i újhold nagy hatással lehet rád, így a hónap közepére érkezhet egy hódító, de jobb, ha nem veszed komolyan, mert mások felé is kacsintgat. Ha párkapcsolatban vagy, akkor is megmozdulnak körülötted az energiák, egy flört nem árthat, de ne vidd túlzásba. Fogadd el mások mosolyát, ez még nem bűn, de nem érdemes komolyabb dolgokba bonyolódni. Túl nagy árat fizethetsz érte.

Ikrek

A Vénusz bolygó nagy segítségedre lesz és a május végi telihold is. Nagyon vonzó leszel, ragadni fognak rád a hódolók, mint a legyek. Te döntöd el, mit kezdesz ezzel a rajongással! A párkapcsolatban jobb, ha az őszinteséget választod, ne evezz veszélyes vizekre!

Rák

A berobbanó energiák téged is kilökhetnek a változás felé. Nagy eséllyel titkos szeretőt vonzhatsz be az életedbe. De még egy régi szerelmed is visszatérhet. Párkapcsolatban sem lesz langyos az élet, ismét mélyebbre fordulhat köztetek a szerelem.

Oroszlán

Inkább baráti kapcsolatokra lelsz. Ha szingli vagy, persze beférkőzhet életedbe egy szexuális kaland, de nem valószínű, hogy most találod meg életed párját. Arra még várni kell. Párkapcsolatba, ha megjelenik egy exed, akkor jobb, ha tudod, hol a határ. Nem érdemes a múltba visszalépned.

Szűz

Merj bátrabban emberek közé menni, hiszen most rád találhat a szerelem. A bolygók téged támogatnak! Szerelem van a levegőben körülötted! Párkapcsolatban is romantikus időszakot élhetsz meg, meglepetések is várnak rád.

Mérleg

A csillagok kísérnek a hónap második felében, nem lobbantanak nagy lángra, de hatással lesznek rád. Ha külföldiekkel találkozol, vedd észre, ha valaki udvarolni kezd neked. Élvezd ki, ahogy megemelnek, dicsérnek. Párkapcsolatban, ne várj nagy változást, de a régi feszültségek köztetek, enyhülnek, vagy elmúlnak. Talán egy kicsit harmonikusabb leszel.

Skorpió

Megszületik benned a vágy egy állandó kapcsolatra, de az érkező szerelem még nem biztos, hogy ezt hozza el neked. Figyelj oda magadra, tedd fel a kérdést: Tényleg ezt szeretném? Ha nem, akkor engedd el a kínálkozó alkalmat. Pároddal erősödni fog a kapcsolatod, nem kell semmit tenned, csak élvezni a tavasz utolsó hónapját!

Nyilas

Pároddal krízist élhetsz át, érdemes ezt együtt megoldani. Ha nem menne, akkor se add fel, adj még egy esélyt kedvesednek. Szingliként a hóvégére látod be, hogy valamikor eljön az ideje az elköteleződésnek, elég volt a régi játszmákból.

Bak

Sorsfordító események érkeznek hozzád, legyél szingli vagy élj éppen szerelemben. Ami május második felében történik, annak úgy kell lennie, akkor is, ha éppen azt érzed, ez nem jó neked. Később lesz teljesen világos a kép. Bízz a sorsban!

Vízöntő

Nincs itt az idő a mélyebb szerelemre, de légy figyelmes a hétvégi eseményekre, több kapcsolatot is hoznak neked, lehetőséged lesz arra, hogy ne csak barátkozz, hanem észrevedd, ha valaki igenis odavan érted! Pátkapcsolatban sok öröm érhet, könnyed, laza játékos lesz most a szerelmi életed.

Halak

Felhőtlen boldogságot hoz a berobbanó májusi energia. Nagyon sok feszültség volt benned az elmúlt hónapokban. Többször tetted fel a kérdést, mit csinálsz a párod mellett hosszú évek óta. De most rendezőnek az energiák, visszatalálsz hozzá, s ő visszatalál hozzád. Szingliként pedig egyensúlyban leszel, így rád találhat egy olyan kapcsolat, ami pontosan beleillik most az életedbe.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?