EZO

Forr a levegő, izzik a szenvedély. Kinek ígérnek most szerelmet a csillagok?

Ki ne érezné most a nyár illatát, a forróságot nem csak a levegőben, hanem az életében is! Van három csillagjegy, akiket a napokban elragad a szenvedély és a szerelem. Kik ők?

Érkezik ismét egy erős energia. Nem csak a levegő forró, hanem a csillagok állása is a szenvedélyt erősíti. Ezekben a napokban is akadnak, akiknek hihetetlen erővel ront a szerelem az életükbe, kik a szerencsések? Kik a szerelmes csillagjegyek?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Párhoroszkóp 01

Fotó: pixabay.com

Kos

Játékos, szenvedéllyel teli és romantikus pillanatokra számíthat most a Kos. Legyen bátran merészebb, mert bármilyen magabiztosnak mutatja magát, csak az érzékenységét védi vele. Flörtöljön, legyen nyugodtan kezdeményező, és új dimenziók nyílnak meg előtte. Legyen bevállalós, tegye fel merészen a kérdéseket, és ha nem tetszik az illető, nyugodtan sétáljon tovább.Ha párkapcsolatban él, augusztusban eljegyzés várható. És talán még a gólya is kopogtat az ajtón.

Bika

Felerősödik a Bika szabadságvágya, és biztonsági játékosból bevállalóssá válik. Szereti a finom ételeket, az italokat és a szenvedélyes hedonisa életet, a vad szerelmeskedéseket. Biztonsága azonban mindig erősebb volt, így nehezen veszíti el a fejét. Most viszont annyi a régi elképzeléseknek, kapaszkodóknak, elragadja egy újfajta szerelem. Kalandokkal, kockázattal teli napok következnek az életében. Felizzik a vérében az erotika.

Skorpió

Élvezi a pillanat hevét, a kalandokért rajong. Sokszor macska egér játékot játszik partnerével, flörtöl az egész világgal. Még egy meglévő párkapcsolat mellett is képes más embereknél feszegetni a határokat. A csillagok most olyan mederbe terelik szenvedélyét, hogy csodák csodájára megállapodik. Ha most talál rá a párjára, azért azt ne felejtse el, hogy hasonszőrű embert válasszon Játékosságból, vadságból és határtalan szerelemből így is lesz bőven elég a kapcsolatban.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?