EZO

Ezért különlegesek a szeptemberben született emberek

Nemcsak a horoszkóp, de a születési hónapod is elárul rólad sok mindent. Ha szeptemberben jöttél a világra, akkor is különleges vagy. Miért? Most megtudhatod.
címkék:

Milyen személyiségjegyekkel áldott meg a sors, ha szeptemberben születtél? Miért vagy különleges? Talán már te is rendelkezel annyi önismerettel, hogy sokat tudsz saját magadról. De lehetséges, hogy nem mindent. Minden ember különleges, a világ így teljes, mégis vannak dolgok, amik még neked is újak lehetnek. Gondolkodj el rajta, talán felismersz valamit, amire eddig nem derült fény.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

szeptember

Szeptember
Fotó: pixabay.com

Erősen vágysz a szeretetre, szépségre. A világban is észreveszed ezeket a jellemzőket. Erős kisugárzásod van, erkölcsös vagy a szó nemes értelmében. Az érzéseidet nehezen mutatod ki, néha még szégyenlős is vagy. Sokszor megküzdesz az önkifejezéssel. Intellektuális vagy, gyakorlatias. Különlegességed a kreativitáson alapszik. Érzékenységed miatt sérülékeny vagy, de a korod előrehaladtával egyre bátrabban vállalsz kockázatot, hogy az érzelmeidnek teret adj. Fontos számodra a tudás, érdeklődsz az irodalom, a történelem iránt. A dolgokat rendszerbe szereted helyezni, jó a szervezőkészséged is. Nem esik le a gyűrű a kezedről, ha munkáról van szó. Ha pedig megtalálod a hivatásod, akkor abban ki is tudsz teljesedni. Nagyon jók a meglátásaid, ezért sokaknak tudsz segíteni. Hozzád érdemes tanácsért fordulni. Te magadtól nem osztod az észt, de ha kérdeznek, elmondod logikus, megalapozott és közben szívből is jövő üzeneteid.

Vannak rossznak vélt tulajdonságaid is, kinek nincsenek? Személyiséged tudatosan fejleszted, szeretsz tanulni, a sportokban is jeleskedhetsz. Különlegességed még abban is megmutatkozik, hogy nem csak az üzleti világban lehetsz sikeres és kamatoztathatod tudásodat, hanem a művészetek terén is elérhetsz sikereket. Lehet ez kettősség és egyszerűen a benned lévő energiák kiteljesedése is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?