EZO

Sorsfordító tízmilliószoros nap: Skorpió teliholddal hozza el a megújulást

A hétvége igazán különleges energiákkal kecsegtet, nemcsak az egyik legerősebb telihold fejti ki ránk hatását, de a tízmilliószoros nap is jótékonyan támogat mindenkit. Lássuk is, hogyan!

Az idei harmadik tízmilliószoros nap (május 18. szombat) egybeesik az újjászületést jelképező Skorpió teliholddal, így igazán nagy változásokra számíthatunk a hónap közepétől.

A Skorpió egyik jellemzője, hogy a mélységek felé hatol, így segítségével felszínre kerülhetnek azok a tudattalan minták és traumák, melyek megakadályozzák lelki szabadságunkat.

A telihold munkáját a hátráló mozgásban lévő két sorsbolygó (Szaturnusz, Jupiter), valamint a Plútó  és a Leszálló Holdcsomópont támogatja. Ezen az energiák segítségével szembe tudunk nézni a problémákkal, elfojtott lelki sérülésekkel, a negatív generációs mintákkal és megtalálhatjuk a feldolgozás módját, sőt a bajok megoldását is.

Belső munkánk során elkerülhetetlenül vívódásokat élünk át, megoldásért kiáltó problémákkal viaskodunk.

A Kék telihold fényei áttörik ezeket a terheket és segítenek abban, hogy elengedjük őket, s feloldódhassanak a teljes megújulásban.

Lapozz a folytatáshoz!


Ezen a nagyon különleges tízmilliószoros napon, mely egybeesik a mágikus Skorpió teliholddal, az energiák hatványozottabban működnek, így a teremtőerő is nagyobb. Azaz,

ha a jó dolgokra koncentrálsz, akkor azokat fogod erősíteni és növelni az életedben, ha viszont a rosszakra, akkor nem a pozitív dolgok fognak benne gyökeret ereszteni.

A mostani Skorpió telihold egy új korszak kezdete, melynek köszönhetően csodás megújulások várhatóak az év közepén. Ez a varázslatos időszak elnavigál bennünket abba az életbe, amire mindig is vágytunk! 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?