Létrehozva: 2021.02.07.

Sors és végzet: Ezt árulja el a számmisztika Szilágyi István tragédiájáról

Mindenki megdöbbent tavaly tavasszal, amikor saját fia meggyilkolta Szilágyi Istvánt. A színművész feleségének tegnap bekövetkezett halála kapcsán újra felvetődik a kérdés: miért történt mindez? A számmisztika szerint nincsenek véletlenek...

Tegnap szomorú hír rázta meg az országot: Szilágyi István felesége, Jolika néni súlyos betegség után elhunyt. Az asszony élete az utolsó években borzasztó nehéz volt, de a legnagyobb tragédia tavaly májusban érte: férjét ekkor gyilkolta meg saját fiuk. Bár a család körüli zűrös ügyek miatt sejteni lehetett, hogy idővel nagy baj lesz, mindenkit sokkolt a gyilkosság. A Szilágyi házaspár az utolsó években borzasztó körülmények között élt, hatalmas adósságokkal, egy nagyon rossz állapotban lévő házban. Többször is jelentek meg hírek arról, hogy az ország Lópici Gáspárját a fia rendszeresen bántalmazza, sőt, Sz. Péter emiatt felfüggesztett börtönbüntetést is kapott 2018-ban. 2020. májusában, egy végzetes napon megtörtént a tragédia: fia egy kalapáccsal meggyilkolta a színművészt. A számmisztika szerint ez nem véletlen: a család sorsában benne volt a lehetőség, hogy a szörnyű gyilkosság megtörténik.

Fotó: MTI

A nevünkben benne van a végzetünk, és mindent elárul rólunk, ezt állítja a számmisztika. Az egyes nevek minden egyes betűjét le lehet fordítani számokra, így minden névnek egy olyan rezgésszáma van, ami megmutatja, hogy az illető milyen energiákat vonz magára. A számítás nem túl bonyolult, de aki nem akarja túl mélyen beleásni magát, az az Astronet.hu online kalkulátorával is megteheti. Szilágyi István családja esetében döbbenetes lett az eredmény.

Fotó: Astronet.hu

A színművész számai között a 4-es dominál, ami azt jelenti, hogy vannak nagyratörő céljai, amiért minden nehézséget vállal, és roppant nagy a kitartása. Mindezt azonban becsületesen teszi, soha nem ártana másoknak, míg a céljait eléri. Magánéletében békére, harmóniára törekvő személyiség, aki nem szereti a veszekedéseket, inkább kerüli a konfliktusokat. Felesége, a szobrászművész Humenyánszky Jolán esetében a 9-es szám dominál, ami végtelen kreativitást jelent: nem véletlen, hogy a szobrászatban találta meg önmagát. Ez a szám azt is jelenti, hogy az igazságosságra és a tökéletességre, az önzetlen, feltétel nélküli szeretetre és az önfeláldozásra törekszik.

Fotó: Astronet.hu

Míg a szülők a békére és harmóniára törekedtek a számaik szerint, ez egyáltalán nem mondható el a fiukról. Szilágyi Péter uralkodó száma a 1-es, ami azt jelenti, hogy az érzelmei rabja, aki képtelen egyedül meglenni. Bár roppant kreatív, és imádja az anyagi javakat, utóbbiakért nem szívesen dolgozik meg. Ha úgy érzi, hogy elárulták, képtelen megbocsátani, és gyakran azért kerül konfliktusba, mert nem tud uralkodni az érzelmein. Akár sikeres is lehetne, de van a személyiségének egy olyan negatív oldala, ami ha előtérbe kerül, agresszív, önző és követelőző lesz – és akár meg is történhet a tragédia…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péteren és a rikácsoló sorozatszínészen röhög az internet - mémek

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

life.hu

Vilmos herceg nagy bejelentést tett, és ezzel Katalin hercegné állapotára is utalt

vg.hu

Új korszak kezdődik: péntektől mindenki tudni fogja, megéri-e átjárni tankolni a szomszédos országokba

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Ez a hét nagyon nagy lehetőségeket rejt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz

EZO

Vigyázz! Ez a 3 csillagjegy csúnyán kibeszél, ha nem figyelsz

EZO

Elindult a visszaszámlálás, 3 csillagjegy még vasárnap estig szakít