EZO

Sors és végzet: Ezt árulja el a számmisztika Szilágyi István tragédiájáról

Mindenki megdöbbent tavaly tavasszal, amikor saját fia meggyilkolta Szilágyi Istvánt. A színművész feleségének tegnap bekövetkezett halála kapcsán újra felvetődik a kérdés: miért történt mindez? A számmisztika szerint nincsenek véletlenek...
  • Szerző: Ripost

Tegnap szomorú hír rázta meg az országot: Szilágyi István felesége, Jolika néni súlyos betegség után elhunyt. Az asszony élete az utolsó években borzasztó nehéz volt, de a legnagyobb tragédia tavaly májusban érte: férjét ekkor gyilkolta meg saját fiuk. Bár a család körüli zűrös ügyek miatt sejteni lehetett, hogy idővel nagy baj lesz, mindenkit sokkolt a gyilkosság. A Szilágyi házaspár az utolsó években borzasztó körülmények között élt, hatalmas adósságokkal, egy nagyon rossz állapotban lévő házban. Többször is jelentek meg hírek arról, hogy az ország Lópici Gáspárját a fia rendszeresen bántalmazza, sőt, Sz. Péter emiatt felfüggesztett börtönbüntetést is kapott 2018-ban. 2020. májusában, egy végzetes napon megtörtént a tragédia: fia egy kalapáccsal meggyilkolta a színművészt. A számmisztika szerint ez nem véletlen: a család sorsában benne volt a lehetőség, hogy a szörnyű gyilkosság megtörténik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

A nevünkben benne van a végzetünk, és mindent elárul rólunk, ezt állítja a számmisztika. Az egyes nevek minden egyes betűjét le lehet fordítani számokra, így minden névnek egy olyan rezgésszáma van, ami megmutatja, hogy az illető milyen energiákat vonz magára. A számítás nem túl bonyolult, de aki nem akarja túl mélyen beleásni magát, az az Astronet.hu online kalkulátorával is megteheti. Szilágyi István családja esetében döbbenetes lett az eredmény.

Fotó: Astronet.hu

A színművész számai között a 4-es dominál, ami azt jelenti, hogy vannak nagyratörő céljai, amiért minden nehézséget vállal, és roppant nagy a kitartása. Mindezt azonban becsületesen teszi, soha nem ártana másoknak, míg a céljait eléri. Magánéletében békére, harmóniára törekvő személyiség, aki nem szereti a veszekedéseket, inkább kerüli a konfliktusokat. Felesége, a szobrászművész Humenyánszky Jolán esetében a 9-es szám dominál, ami végtelen kreativitást jelent: nem véletlen, hogy a szobrászatban találta meg önmagát. Ez a szám azt is jelenti, hogy az igazságosságra és a tökéletességre, az önzetlen, feltétel nélküli szeretetre és az önfeláldozásra törekszik.

Fotó: Astronet.hu

Míg a szülők a békére és harmóniára törekedtek a számaik szerint, ez egyáltalán nem mondható el a fiukról. Szilágyi Péter uralkodó száma a 1-es, ami azt jelenti, hogy az érzelmei rabja, aki képtelen egyedül meglenni. Bár roppant kreatív, és imádja az anyagi javakat, utóbbiakért nem szívesen dolgozik meg. Ha úgy érzi, hogy elárulták, képtelen megbocsátani, és gyakran azért kerül konfliktusba, mert nem tud uralkodni az érzelmein. Akár sikeres is lehetne, de van a személyiségének egy olyan negatív oldala, ami ha előtérbe kerül, agresszív, önző és követelőző lesz – és akár meg is történhet a tragédia…

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?