EZO

Robbanással érkezik a héten a telihold, vajon megnyílik a lélekkapud?

Mindent ledöntő erővel érkezik a telihold a Kosba és ezzel fontos eseményeket indít el. Most megtudhatod, hogy rád milyen hatást gyakorol az elkövetkezendő napokban.

Már a hét elején érezhetted, hogy feszültségekkel teli napok kísérik az életedet. Nem csoda, hiszen nem csak a Kosba érkező Telihold hatását figyelheted meg, hanem a többi domináns bolygó, így a Merkúr a Szaturnusz, Plútó és a Jupiter is közben elhagyta retrográd mozgását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

telihold

telihold
Fotó: pixabay.com

Amit az elmúlt hónapokban nem mertél megtenni, ahhoz most ezek az energiák hozzátesznek és arra késztetnek, hogy robbants, törj ki. Nem is akárhogyan! Itt az ideje, hogy leköszönj onnan, ahol már szétfeszít az élet. De most ne csak az érzelmeidre hallgass, légy reális is egy kicsit. Utána lépj nagyot! Vállalj felelősséget tettedért.

Nyomasztó energiákat érezhetsz a telihold napján, de ha ügyesen, észszerűen és szíved szerint haladsz, akkor az a bizonyos bomba, ami robban nem ér téged váratlanul. November elejére megteszi hatását ez az energia és a fizikai változás, kinyithatja a lélekkaput, és megnyugvást, szeretetet hozhat el neked. A megbékélés nagyon fontos a változások után, történjen az a szerelemben, kapcsolataidban, a munka terén, vagy egészséged kapcsán.

A lélekkapu akkor nyílik csak meg, ha előtte mindent elrendeztél magadban, lecsengtek a telihold robbansászerű válatozásai. Ennek hatására képes leszel belső énedhez kapcsolódni, tisztább megérzéseid kerülnek felszínre. Kozmikus energiák kezdenek benned áramolni, így mire eljön a halottak napja, már minden a helyére kerül. Ezért is fontos az októberi telihold hatását figyelembe venni, és ha lehetséges az esti órákban már lecsendesedni.

Nem lesz könnyű nap a szerda, de a mindent megmozgató tűz-víz energiák harcának végeztével kitisztul a kép. Megváltozhat az egész életed.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?