EZO

Óriási pénzesőt hoz a csillaghullás, ennek a 3 jegynek meghozzák a szerencsét a Perseidák

A látvány miatt sokan várják a Perseidák megérkezését; de a szerencséseknek többet hoznak a hullócsillagok egy romantikus éjszakánál...
  • Szerző:

A Perseidák meteorraj érkezése minden nyáron varázslatos időszak: a meleg nyári éjszakákon szerelmespárok milliói figyelik a sötét égbolton a hullócsillagokat. A csillaghullás július 23-tól augusztus közepéig tart idén, így már érdemes éjszakánként kémlelni az égboltot. A hullócsillagok köztudottan szerencsét hoznak, sőt, sokan kívánni is szoktak,ha látnak egyet; de van három szerencsés csillagjegy, akiknek a Perseidák soha nem látott bőséget hoznak. A csillaghullás különleges energiákat mozgat be, és olyan erővel ruházza fel e jegyek szülötteit, aminek hála, bármit elérhetnek, amit akarnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay.com

Csak kívánniuk kell az Ikreknek

Ikrek

Fotó: pixabay.com

Általában nem hisznek az ezotériában, mégis erősen hat rájuk a meteorraj érkezése, akár belátják, akár nem. Elemükben lesznek ebben az időszakban, úgy érzik, bármit képesek megvalósítani. Ehhez meg is lesz az energiájuk, bátorságuk és kreativitásuk, és végre tisztán látják, hogy mi az, amihez érdemes nyúlniuk. Ennek pedig nem kevés anyagi vonzata is lesz.

Váratlan szerencse éri a Szüzeket

Horoszkóp

Fotó: pixabay.com

Kemény év van mögöttük, így nem hisznek benne, hogy jobbra fordulhat a sorsuk. Pedig a csillaghullás meghozza az áttörést az energetikában, és olyan lehetőségek vetődnek eléjük, amiről eddig csak álmodoztak. Ebben az időszakban váratlan helyről juthatnak egy jelentős pénzösszeghez.

Felszabadulnak a Nyilasok energiái

Fotó: pixabay.com

Egész évben tele voltak tervekkel, de mindig csak húzták-halasztották a komolyabb döntéseket, mintha valami visszafogta volna az energiáikat. A meteorraj olyan kozmikus változást hoz, ami nem hagyja őket hidegen: ezúttal tényleg a kezükbe fogják a gyeplőt, és elindulnak az álmaik után. Ha képesek kilépni a komfortzónájukból, akkor nem csupán szellemi, de anyagi szabadság is vár rájuk.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?