EZO

Ez a 4 csillagjegy hajlamos az önpusztításra! Te is köztük vagy?

Lássuk, te benne vagy-e abban a négy csillagjegyben, amelyek a leginkább hajlamosak az önpusztításra?
  • Szerző:

A csillagjegyek nem csak a jó tulajdonságokra, hanem a rossz tulajdonságokra is rávilágítanak. Most kiderül, te is az önpusztító emeberek közé tartozol-e. Mindenki hordoz magában pozitív és negatív hajlamokat, viselkedésformákat, ám ezek felismeréséhez jó adag önkritikára van szükség. Okos dolog önvizsgálatot tartani, hogy megismerjük a személyiségünk gyenge pontjait. Csak így tudunk megfelelően védekezni a nem kívánt következmények ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

önpusztító csilllagjegyek

Fotó: pixabay.com

Skorpió:

A Skorpió nagyon érzékeny és szenvedélyes csillagjegy, mindennél jobban vágyik a sikerre, az elégedettség érzésére. Szeretné teljes mértékben kiélvezni az életet, ezért ha elveszíti a kontrollt önmaga felett, hajlamos lehet az önpusztító életmódra. Meg kell tanulnia a mérsékletességet, tudatosan kell törekednie kell arra, hogy kerülje a szélsőséges viselkedést. Okosan kell bánjon az energiáival, mert csak akkor találja meg az arany középutat, ha képes az önkontrollra.

Mérleg

A Mérleg szülöttek kétségbeesetten törekednek az egyensúlyra és a tökéletességre, és nem csak belsőleg, hanem külsőleg is. Ez sajnos hajlamossá teheti őket különböző önértékelési problémákra, kisebbségi komplexusokra, vagy akár depresszióra is. Szélsőséges diéták vagy drasztikus műtéteknek is alávethetik magukat emiatt. Az állandó szorongás, kisebbrendűségi érzés miatt könnyen rászokhatnak antidepresszánsokra vagy tudatmódosító szerekre, mint például az alkohol vagy a kábítószerek.

Bak

A Bak jegyében születettek talán a legszigorúbbak, rémesen makacsak és önfejűek, amivel sok esetben saját maguknak ártanak. Túlfeszítik a húrt, képtelenek kikapcsolódni, ezért az őket érő folyamatos stressz egy idő után kikezdi az idegrendszerüket. Hosszútávon már nem bírják a fokozott igénybevételt és a folyamatos terhelést, így sajnos hajlamosak lehetnek a teljes idegkimerülésre, idegösszeomlásra, ami ráadásul még gyógyszerfüggőséget is okozhat.

Halak

A Halak jegyűek szeretnek álmodozni, de ez senkit se tévesszen meg, egyáltalán nem gyenge jelleműek. Igazán erős és dacos személyiséggel rendelkeznek, munkamoráljuk is elképesztő, ezért gyakran használnak élénkítőszereket, és ez hosszútávon hatással van az egészségükre. Mivel a valóság nem mindig felel meg az elképzeléseiknek, ezért depresszióra is hajlamosak, és ezáltal más tudatmódosító szerekhez is hozzányúlhatnak, ami könnyen függőséget okoz náluk.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?