EZO

Ne titkold, ki vagy! Ez a kép mindent elárul rólad

A személyiséged jegyeit árulja el, hogy melyik állatot fedezed fel legelsőnek. Hiába is próbálod titkolni, milyen is vagy, ezek a képek sok mindent elárulnak rólad.

Vess egy pillantást erre a képre és mondd ki azonnal, mit látsz.

Az egymáson megbújó állatok közül nem mindegy ugyanis, melyiket látod meg először. Amit legelsőnek felfedezel, az jellemez téged leginkább. A többi felfedezéséhez idő kell és vannak olyanok is, amit még akkor sem láthatsz, amikor már tudod a megoldást.

A feldolgozásra használt időt mérve pszichológusok megállapították, hogy a felhasznált idő fordított arányban van az ember IQ-jával... Minél gyorsabban meglátsz egy-egy állatot, valószínűleg annál komolyabbak az értelmi képességeid is. Képes vagy pillanatok alatt meglátni a lényeget.

A képen összesen hét állat látható, te melyiket fedezted fel elsőnek?

Aki a madarat és a rákot látja meg először, az érzékeny, érzelmes ember. Az életét gyakran az emóciók motiválják, a racionalitás helyett.

A szabadszellemű, függetlenségre törekvőknek a ló tűnik fel legelőször. Õk bátran ugranak bele bármibe, gondolkodás nélkül ugorják át az előttük lévő akadályokat.

A delfin a jobb agyféltekét használó emberek állata. Õk kivételes kreativitással vannak megáldva.

A kiskacsákat észrevenni nem könnyű. Általában mindenkinek minimum fél perc, vagy még több idő szükséges ehhez.

A kutya meglátásához rendkívüli szociális érzékenységgel rendelkezők képesek, aki támogatni tudják a rászorulókat. A medve a vezetők kiváltsága, aki képes felfedezni, igazi vezető alkat.

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?