EZO

Nagyot fordul a világ: Ez a 3 csillagjegy október végén beleszeret egy régi ismerősébe

Eddig csak keresgetted a szerelmed, de nem vetted észre, hogy karnyújtásnyira vagy tőle. Most segítenek a csillagok!

Október végén is munkálkodnak a bolygók, most különösképpen három csillagjegyet szemeltek ki. Nem is akárhogyan, a szerelemben fűzögetik össze a régi szálakat, bolondítják meg egyesek szívét. Ők azok, akik beleszeretnek régi szerelmükbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szerelem

Beleszeretnek régi szerelmükbe (Fotó: pixabay.com)

Kos

Rád nem jellemző módón október vége elhozza számodra az elköteleződés lehetőségét. A Mars energiái ezen dolgoznak, de a Vénusz energiái rengeteg kalandos pillanatot hoznak neked, flörtből nem lesz hiányod a hónap utolsó napjaiban. Jobb, ha még arra is számítasz, hogy a múltból előkerül valaki és megdobbantja a szíved. Talán mégis ő az igazi? Nem ismernek rád a barátaid, mint akinek elment az esze, olyanná válhatsz. Elkaphat téged is a szerelem erős energiája és teljesen megbolondulsz.

Ikrek

A hónap végére most tényleg leeshet a tantusz. Nyitottabbá válsz a kapcsolatokra. Kedvező időszak ez a romantika szempontjából, ne csodálkozz, ha egy régi szerelem felbukkanása felkavarja a benned lévő állóvízet. Elég szépen megzavarhatja az eddigi békés napjaidat, rajtad múlik, hogy bele mered-e tenni magad. A szerelem itt kopogtat az ajtón. Kizárt, hogy nem veszed észre. Könnyen abban a helyzetben találhatod magad, hogy valaki a múltból megfogja a kezed.

Halak

Nem csoda, ha beüt most egy régi kaland. Gondolkozz el azon, hogy érdemes-e felmelegíteni a régi viszonyt, vagy éppen csak egy szappanbuborékba kerültél. Hiszen ezt már az életben többször is eljátszottad és tudod hogy képes elragadni a régi szerelmi emlék hangulata. Gyere le most kivételesen a Földre, próbáld meg magad kívülről látni, hogy ne ess a korrábbi hibáid egyikébe. Ha a földről is azt látod, hogy megdobbant a szíved, akkor bármi kialakulhat még, de ne engedj a rózsaszín ködnek most, ne hagyd elkábítani magad.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?